Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Λάρισα: Αυτοκίνητο παρέσυρε 4χρονο κοριτσάκι!

Σε τι κατάσταση είναι το παιδί;

16 Ιουνίου 2019 08:36
Λάρισα: Αυτοκίνητο παρέσυρε 4χρονο κοριτσάκι!

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 το βράδυ του Σαββάτου στον Αμπελώνα Λάρισας, με παράσυρση παιδιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr το μόλις 4 ετών κοριτσάκι επιχείρησε να διασχίσει τον κεντρικό δρόμο στον Αμπελώνα (μπροστά από τον Ιερό Ναό), όταν κάτω από αδιευκρίνιστες έως στιγμής συνθήκες, ένα διερχόμενο αυτοκίνητο, το οποίο ευτυχώς κινούνταν με χαμηλή ταχύτητα, παρέσυρε το παιδί.

Το γεγονός ότι ο οδηγός δεν είχε αναπτύξει ταχύτητα συνετέλεσε στο να τραυματιστεί ελαφρά το κοριτσάκι το οποίο μεταφέρθηκε σε πολύ καλή κατάσταση στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Λάρισα: 29χρονη ξυλοκοπήθηκε άγρια αλλά δεν κατήγγειλε ποτέ τον δράστη!

Σε κακή κατάσταση μεταφέρθηκε στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο μια νεαρή γυναίκα η οποία έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από άγνωστο στην πλατεία Λαού της Λάρισας. Όμως, άγνωστο για ποιον λόγο, δεν θέλησε να καταγγείλει αυτόν που την χτύπησε τόσο βάναυσα!

Η 29χρονη κοπέλα, που είναι Ελληνίδα, είχε βρεθεί αιμόφυρτη κοντά στον Άγιο Βησσαρίωνα, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης. Οι περαστικοί που την βρήκαν, ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, με αποτέλεσμα να παραληφθεί από ασθενοφόρο που την μετέφερε στο νοσοκομείο για να περιποιηθούν οι γιατροί τα τραύματα που έφερε.

Εκεί, την βρήκαν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι προσπάθησαν να της πάρουν κατάθεση. Όμως, η 29χρονη αρνήθηκε να κατονομάσει τον δράστη της επίθεσης σε βάρος της, παρ' όλο που ήταν φανερό ότι τον γνώριζε. Έτσι, οι συνθήκες του ξυλοδαρμού της παραμένουν άγνωστες.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Λάρισα: Δυο φωτιές σε εξέλιξη!

Σοκ στη Λάρισα: Παιδάκι σωριάστηκε ξαφνικά στο έδαφος!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 
 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share