Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Κοζάνη: Σπαράζει καρδιές η μάνα του 5χρονου που κατασπαράχτηκε από ροντβάιλερ!

Μίλησε για την ανείπωτη τραγωδία που τους συνέβη..

15 Ιουνίου 2019 21:50
Κοζάνη: Σπαράζει καρδιές η μάνα του 5χρονου που κατασπαράχτηκε από ροντβάιλερ!

Σπαράζει καρδιές η μάνα του 5χρονου που κατασπαράχτηκε από ροντβάιλερ στην Κοζάνη..

«Ήταν ένα μαύρο σύννεφο πάνω από το παιδί μου. Προσπαθούσαμε να του σώσουμε τη ζωή, αλλά αυτά συνέχιζαν να το δαγκώνουν. Όταν καταφέραμε να το πάρουμε από τον μεταφέραμε στο νοσοκομείο» λέει χαρακτηριστικά.

Με δάκρυα στα μάτια η Αγάπη Κόμη περιγράφει στην κάμερα του Open TV τις τελευταίες στιγμές του 5χρονου γιου της λίγο πριν ξεψυχήσει από το δάγκωμα 8 ροντβάιλερ.

O συνταξιούχος - ιδιοκτήτης των 8 ροτβάιλερ συνελήφθη και την περασμένη εβδομάδα κλήθηκε να καθίσει στο εδώλιο για δολοφονία από αμέλεια. Η δίκη αναβλήθηκε για τον Μάρτιο του 2020.

«Δεν ακούστηκε μία συγγνώμη ποτέ από αυτούς τους ανθρώπους» λέει ακόμη η μητέρα. Παράλληλα ο συνταξιούχος στρατιωτικός κατηγορεί τη μητέρα πως εκείνη ελευθέρωσε τα ροτβάιλερ, για να σκοτώσουν το παιδί της και να πάρει αποζημίωση.

«Αυτά τα πράγματα δεν στέκουν σε καμία ανθρώπινη λογική» λέει ο δικηγόρος της. Τα τελευταία χρόνια, η Αγάπη Κόμη, έχει φύγει από την Κοζάνη και εργάζεται ως οικοδόμος. Πριν από ένα χρόνο το δικαστήριο επιδίκασε ως αποζημίωση στη μητέρα το ποσό των 150.000 ευρώ. Χρήματα, που όπως λέει η ίδια, ακόμα δεν έχει λάβει.

Κοζάνη: 26χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από τσίμπημα σκορπιού!

Σοκ στην Κοζάνη μετά από αυτό που συνέβη σε έναν 26χρονο νεαρό που τον τσίμπησε σκορπιός! Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κοζάνης έπειτα από τσίμπημα σκορπιού στο δημοτικό πάρκο Κοζάνης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του kozanlife.gr, ο 26χρονος ενώ βρισκόταν το απόγευμα της Κυριακής 9 Ιουνίου στο Δημοτικό πάρκο Κοζάνης με την παρέα του, δέχθηκε αιφνιδίως τσίμπημα από σκορπιό στο χέρι.

Ο νεαρός 26χρονος διεκομίσθη με αφόρητους πόνους άμεσα στο Νοσοκομείο Κοζάνης, όπου του παρασχέθηκε η κατάλληλη ιατρική περίθαλψη και ορός, ενώ μετά την αξιολόγηση των γιατρών του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή 2μηνων.

Το συμβάν σημειώθηκε εντός του δημοτικού κήπου Κοζάνης, πλησίον της τεχνητής λίμνης, στο σημείο που είναι οι βράχοι.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share