Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αχαΐα: Επίθεση με πέτρες και κλοπή σε Ι.Χ. στο εθνικό δίκτυο!

Ένας πραγματικός εφιάλτης!

15 Ιουνίου 2019 20:48
Αχαΐα: Επίθεση με πέτρες και κλοπή σε Ι.Χ. στο εθνικό δίκτυο!

Έναν πραγματικό εφιάλτη ζουν στην Αχαΐα αφού επίθεση με πέτρες δέχονται διερχόμενα Ι.Χ. στο εθνικό δίκτυο!

Για πολλοστή φορά, άγνωστοι είχαν στήσει καρτέρι τα ξημερώματα της Παρασκευής στην διασταύρωση του Αλισσού της εθνικής οδού Πατρών- Πύργου στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας και «βομβάρδισαν» με πέτρες δυο διερχόμενα Ι.Χ. αυτοκίνητα, σπάζοντας τα τζάμια τους.

Πραγματικός εφιάλτης περιμένει τους ανυποψίαστους οδηγούς που κινούνται στο εθνικό δίκτυο της Αχαΐας, όπου δρουν από αγνώστους που «διασκεδάζουν», πετώντας πέτρες στα οχήματα και σκορπίζοντας τον τρόμο στους επιβάτες, μέχρι συμμορίες κλεφτών που καραδοκούν πότε θα σταματήσει κάποιος για να τον ξαφρίσουν.

Ευτυχώς, οι οδηγοί κράτησαν την ψυχραιμία τους και δεν έχασαν τον έλεγχο, ενώ δεν τραυματίστηκε κάποιος από την παράλογη επίθεση, σύμφωνα με το protothema. Ωστόσο, στο δεύτερο όχημα επέβαινε μία οικογένεια με τρία παιδάκια που τρομοκρατήθηκαν.

Σοκ στην Αχαϊα: Σε ερειπωμένο σπίτι άνδρας έδεσε δυο παιδιά!

Φρίκη στην Αχαϊα με τον άνδρα που έδεσε και φυλάκισε σε ερειπωμένο σπίτι δυο ανήλικα παιδιά.

Ένας άνδρας, Αιγυπτιακής καταγωγής, θέλησε τιμωρήσει σύμφωνα με τον ίδιο τα παιδιά, γιατί, όπως δηλώνει του έκλεψαν 400 ευρώ.

Τα «φυλάκισε» σε ένα ερειπωμένο σπίτι, τους έβαλε μονωτική ταινία στο στόμα και τα παράτησε. Περαστικοί άκουσαν περίεργους ήχους από το σπίτι και ενημέρωσαν την αστυνομία.

Ο Αιγύπτιος συνελήφθη για τα αδικήματα της παράνομης κατακράτησης και της σωματικής βλάβης, ενώ συνελήφθη και η μητέρα των δύο παιδιών για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share