Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Κρήτη: Βίασαν 19χρονη τουρίστρια!

Την βίασαν κατ’ επανάληψη και εναλλάξ...

15 Ιουνίου 2019 11:36
Κρήτη: Βίασαν 19χρονη τουρίστρια!

Μία υπόθεση βιασμού εξετάζει τις τελευταίες ώρες η αστυνομία με θύμα μία 19χρονη τουρίστρια.

Όλα φαίνεται να συνέβησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης όταν η 19χρονη Ισλανδή απολάμβανε τις διακοπές της σε μπαρ στην Χερσόνησο της Κρήτης.

Εκεί, σύμφωνα με την καταγγελία, γνώρισε δύο Γερμανούς ηλικίας 38 και 34 χρόνων οι οποίοι λίγη ώρα μετά την γνωριμία τους την έβγαλαν έξω από το μπαρ και την πήγαν σ’ ένα σκοτεινό δρόμο όπου την βίασαν κατ’ επανάληψη και εναλλάξ.

Στη συνέχεια έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση ενώ η ίδια η τουρίστρια επέστρεψε σε άθλια κατάσταση στο ξενοδοχείο όπου έμενε.

Χθες, η 19χρονη πήγε στο αστυνομικό τμήμα Χερσονήσου και κατήγγειλε το περιστατικό με τους αστυνομικούς να εντοπίζουν μέσα σε λίγη ώρα τους δύο Γερμανούς και να τους συλλαμβάνουν.

Πηγή: cretapost

Τρόμος στη Θεσσαλονίκη: Αλγερινός εισέβαλε σε διαμέρισμα και προσπάθησε να βιάζει την ένοικο!

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Τετάρτης στην περιοχή της Ανάληψης, στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thestival.gr, 20χρονος Αλγερινός σκαρφάλωσε από την πρόσοψη πολυκατοικίας και εισέβαλε σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου από την μπαλκονόπορτα.

Μέσα στο διαμέρισμα βρισκόταν μια 27χρονη γυναίκα η οποία ήταν καθισμένη στον καναπέ και παρακολουθούσε τηλεόραση. Ο 20χρονος κατάφερε να βρει το πορτοφόλι της νεαρής χωρίς να γίνει αντιληπτός. Αντί να αποχωρήσει από το διαμέρισμα, τράβηξε μαχαίρι και της επιτέθηκε.

Με την απειλή μαχαιριού επιχείρησε να την ακινητοποιήσει για να την βιάσει. Εκείνη έβαλε τις φωνές, αναγκάζοντας τον νεαρό Αλγερινό να τραπεί σε φυγή.

Πήδηξε από το μπαλκόνι στο δρόμο και εξαφανίστηκε. Η νεαρή ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία. Μόλις έφτασαν οι αστυνομικοί τους παρέδωσε το κινητό τηλέφωνο του δράστη, το οποίο του είχε πέσει εντός του διαμερίσματος.

Ξεκίνησε αστυνομική έρευνα από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου. Μετά από επισταμένες έρευνες ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Σήμερα το πρωί οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί. Μέχρι την απολογία του θα παραμείνει κρατούμενος.

Ο συλληφθείς έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για υποθέσεις κλοπών και διακίνησης ναρκωτικών.

Πηγή: thestival.gr

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Φρίκη στη Χαλκίδα: Πατριός ασελγούσε στην 16χρονη θετή κόρη του με νοητική υστέρηση!

Η ζωγραφιά που αποκάλυψε τον βιασμό της 7χρονης στην Ρόδο!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share