Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βραχάτι Κορινθίας: Θανατηφόρο τροχαίο με μηχανάκι!

Διενεργείται προανάκριση!

14 Ιουνίου 2019 19:39
Βραχάτι Κορινθίας: Θανατηφόρο τροχαίο με μηχανάκι!

Σοβαρό τροχαίο με έναν νεκρό και δύο τραυματίες σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην παλαιά εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών όταν μηχανάκι παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα πεζό κοντά στο νεκροταφείο στο Βραχάτι Κορινθίας.

Αμέσως στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. O οδηγός δικύκλου, υπό συνθήκες που ερευνώνται, παρέσυρε πεζό, με συνέπεια να τον τραυματίσει θανάσιμα, και τραυματίστηκαν οι δυο επιβαίνοντες στο μηχανάκι.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου.

Πηγή: korinthostv.gr

Λαμία: Σοβαρό τροχαίο στο κέντρο της πόλης!

Στη Λαμία σημειώθηκε τροχαίο χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματίες! Το τροχαίο βέβαια έγινε στο κέντρο της πόλης!

Το τροχαίο έγινε λίγο πριν τις 3:00' το μεσημέρι στη συμβολή των οδών Αβέρωφ και Διάκου στη Λαμία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η νεαρή οδηγός του ασημί αυτοκινήτου κινούταν επί της οδού Αβέρωφ με κατεύθυνση προς Παγκράτι. Όταν έφτασε στη διασταύρωση επιχείρησε να στρίψει αριστερά στην κατηφόρα της οδού Διάκου.

Δυστυχώς όμως η οδηγός παίρνοντας τη στροφή έχασε τον έλεγχο, αφού μπήκε με αρκετά μεγάλη ταχύτητα. Αρχικά χτύπησε στο πεζοδρόμιο και στα σκαλιά και στη συνέχεια έπεσε πάνω στο παρκαρισμένο Nissan Almera, ενώ το ασημί αυτοκινήτου κατέληξε στο απέναντι πεζοδρόμιο.

Ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν ήταν κάποιος πεζός στο πεζοδρόμιο και έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Η οδηγός , η οποία ήταν εμφανώς σοκαρισμένη, διακομίστηκε στο ΓΝ Λαμίας κυρίως για προληπτικούς λόγους, αφού είχε τραυματιστεί ελαφρά από τον αερόσακο που άνοιξε.

Πηγή: lamiareport.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share