Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κρήτη: Άνδρας έπεσε στο κενό!

Στο Εργοστάσιο Ανακύκλωσης έγινε το ατύχημα!

14 Ιουνίου 2019 17:10
Κρήτη: Άνδρας έπεσε στο κενό!

Πριν λίγη ώρα σημειώθηκε ατύχημα στο Ηράκλειο της Κρήτης αφού άνδρας έπεσε στο κενό!

Ατύχημα σημειώθηκε σήμερα (14/6/2019) γύρω στις 16.30 το απόγευμα στο εργοστάσιο της Ανακύκλωσης στην Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου.

Ένας άνδρας, περίπου 60 ετών έπεσε από ύψος περίπου 5 μέτρων με αποτέλεσμα να βρεθεί αιμόφυρτος στο έδαφος.

Αμέσως στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ με γιατρό για την παροχή πρώτων βοηθειών ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας χτύπησε στο κεφάλι με αποτέλεσμα να προκληθει αιμορραγία.

Επίσης άλλες πληροφορίες, που δεν έχουν επιβεβαιωθεί αναφέρουν ότι κάτα πιθανότατα γλίστρησε, με αποτέλεσμα να κάνει βουτιά στο κενό.

Πηγή: neakriti.gr

Ηράκλειο: Κυκλοφορούσε με πολυβόλο των Ναζί!

Λάφυρο από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο ήταν το όπλο το οποίο βρήκαν οι αστυνομικοί του Τ.Α.Ε. Ηρακλείου στο όχημα ενός 32χρονου Έλληνα, όταν τον σταμάτησαν για έλεγχο στο Αρκαλοχώρι το βράδυ της Τετάρτης. Μάλιστα, το χρησιμοποιούσαν οι Γερμανοί αλεξιπτωτιστές στη Μάχη της Κρήτης.

Πρόκειται για ένα ημιαυτόματο υποπολυβόλο MP 40 που δεν είχε παραδοθεί κατά τον μεταπολεμικό αφοπλισμό, το οποίο μάλιστα είχε 50 σφαίρες μέσα στον γεμιστήρα! Το όπλο κατασχέθηκε και εστάλη για βαλλιστική εξέταση, ενώ ο 32χρονος που ήταν έτοιμος για... μάχη συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ο οποίος του άσκησε δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή.

Πηγή: Protothema

Ηράκλειο: Οδηγός πάρκαρε 2 μέτρα από την θάλασσα!

Τι δουλειά έχει ένα αυτοκίνητο μέσα στην παραλία και μάλιστα δίπλα σε μία από τις πιο καθαρές θάλασσες που μπορείς να βρεις κοντά στο Ηράκλειο;

Την ίδια απορία είχε ο άνθρωπος που τράβηξε αυτές τις φωτογραφίες. Ο ίδιος βρισκόταν στο Παλαιόκαστρο όταν είδε ένα Ι.Χ. να… δεσπόζει αγέρωχο πάνω στην άμμο, χωρίς τις πινακίδες του και δίπλα στους λουόμενους οι οποίοι εκείνη την ώρα απολάμβαναν τον ήλιο και τη θάλασσα.

Τα ερωτηματικά που προκύπτουν είναι πολλά: Ποιος παράτησε το αυτοκίνητο μέσα στην παραλία; Το πέρασε για σκουπίδι, όπως σχολιάζει και ο αναγνώστης; Ο… οδηγός δε σκέφτηκε τη ρύπανση που μπορεί να προκληθεί από αυτή την κίνησή του;

Πάντως, όπως τονίζει ο αποστολέας των φωτογραφιών σε ειρωνικό τόνο «Μάλλον για σκουπίδια το άφησε κάποιος. Δεν πρέπει να το μαζέψει πριν το πάρει το κύμα».

Πηγή: neakriti.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share