Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκ στα Ίσθμια Κορινθίας: Βρέθηκε πτώμα γυναίκας!

Μέχρις στιγμής είναι αγνώστων στοιχείων!

14 Ιουνίου 2019 14:48
Σοκ στα Ίσθμια Κορινθίας: Βρέθηκε πτώμα γυναίκας!

Σοκ στα Ίσθμια Κορινθία! Βρέθηκε πτώμα γυναίκας αγνώστων στοιχείων!

Σορός γυναίκας, αγνώστων στοιχείων, εντοπίστηκε πρωινές ώρες σήμερα εντός της θαλάσσιας περιοχής «Κρυφής» Ισθμίας στην Κορινθία.

Η γυναίκα, ηλικίας περίπου 40-50 ετών, φορούσε ασπρόμαυρο κολάν, κοντομάνικη μαύρη μπλούζα, μαύρα υποδήματα και στο δεξί χέρι έφερε βέρα χωρίς στοιχεία.

Από το Β' Λιμενικό Τμήμα Ισθμίας του Λιμεναρχείου Κορίνθου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Πέθανε ο Άρης Σταθάκης!

Δυστυχώς θλίψη προκάλεσε ο θάνατος του Άρη Σταθάκη! Πέθανε ο δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής της Β’ Αθηνών Άρης Σταθάκης.

Έγινε γνωστός μέσα από τα θέματα του ειδικού Τύπου και κυρίως μέσα από θέματα αυτοκινήτου. Επί χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Το οποίο αντιμετώπιζε με γεναιότητα και αξιοπρέπεια.

Ποιος ήταν ο Άρης Σταθάκης:

Γεννήθηκε στον Ασωπό Λακωνίας την 25η Μαρτίου του 1943 και σπούδασε στη Βιομηχανική Σχολή του Πειραιά. Παντρεύτηκε το 1968 την Σοφία και μαζί απέκτησαν δύο παιδιά, τον Αλέξανδρο και τη Χριστίνα.

Η σταδιοδρομία του ξεκίνησε από την εφημερίδα «Νέα Πολιτεία» ως συντάκτης αυτοκινήτου. Παράλληλα ήταν οδηγός αγώνων αυτοκινήτων από το 1968 ως το 1984.Συνεργάστηκε με την εφημερίδα «Απογευματινή», τα περιοδικά «Πίστες και Δρόμοι», «Auto-Εξπρές», «4 Τροχοί», «Car & Driver» κ.ά. Συνεργάστηκε επίσης σε τηλεοπτικές εκπομπές με την ΕΤ1 και τον ΑΝΤ1 και σε ραδιοφωνικές εκπομπές ως ανταποκριτής της ολλανδικής ραδιοφωνίας NOS, με την ΕΤ1 και τον ΑΝΤ1. Εξελέγη βουλευτής της Β’ Αθηνών με τη Ν.Δ. στις εκλογές του 2004 και του 2007.

Ήταν ο πρώτος βουλευτής που παρέδωσε το βουλευτικό του αυτοκίνητο και κυκλοφορούσε με το δικό του, υβριδικό αυτοκίνητο

Μέσα από την εκπομπή του έμαθε στους Έλληνες οδηγούς τη χρήση της ζώνης ασφαλείας.

Τιμήθηκε με το δημοσιογραφικό βραβείο του Ιδρύματος Μπότση το 1992 «Για την προσφορά του στην κοινωνία». και από την Ακαδημία Αθηνών για την προσφορά του στην Οδική Ασφάλεια το 2008.

Ήταν μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης από το 2012 ως την ημέρα του θανάτου του.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share