Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κρήτη: Υπάλληλος ταβέρνας σώζει πελάτη που πνίγεται με τη λαβή Χάιμλιχ! (video)

Απίστευτο!

14 Ιουνίου 2019 09:27
Κρήτη: Υπάλληλος ταβέρνας σώζει πελάτη που πνίγεται με τη λαβή Χάιμλιχ! (video)

Ένα ακόμη περιστατικό με το οποίο αποδεικνύεται ότι η γνώση των πρώτων βοηθειών είναι πάντα χρήσιμη σημειώθηκε στα Χανιά. Κι αυτό γιατί υπάλληλος ταβέρνας έσωσε υπάλληλο που πνιγόταν. Στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας της ταβέρνας Εδέμ στο Κολυμπάρι φαίνεται ένας πελάτης να αντιμετωπίζει πρόβλημα ενώ τρώει με τη φίλη του.


Οι υπάλληλοι της ταβέρνας που αντιλήφθηκαν το πρόβλημα, έτρεξαν να βοηθήσουν τον άνδρα με έναν εξ αυτών να του κάνει τη σωτήρια λαβή Χάιμλιχ.

Κρήτη: Σακάτεψαν στο ξύλο αστυνομικό!

Ένας 33χρονος αστυνομικός, σύμφωνα με τη δικογραφία, δέχθηκε αλλεπάλληλα γρονθοκοπήματα στο πρόσωπο και στο σώμα αλλά και κατσουνιές στο κεφάλι.

Και ο λόγος ήταν μια κόρνα... Τόλμησε την πατήσει για να απελευθερωθεί ο δρόμος από τους οδηγούς των δύο οχημάτων, που ανενόχλητοι κουβέντιαζαν και βρέθηκε άγρια χτυπημένος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Ο ένστολος χρειάστηκε να μεταφερθεί αρχικώς στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και εν συνεχεία στο εφημερεύον νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.

Το περιστατικό είχε σημειωθεί στη Μεσσαρά και χθες ήταν η εκδίκαση της υπόθεσης ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου με κατηγορούμενους τρεις νεαρούς από την περιοχή. Πρόκειται για δύο αδέρφια και έναν φίλο τους.

Ο ίδιος ο παθόντας στην προανακριτική κατάθεση που έδωσε αμέσως μετά τον ξυλοδαρμό του ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο ένας εκ των τριών που του επιτέθηκαν, φώναζε: «κωλόμπατσε, ήρθες στις Μοίρες και νομίζεις ότι θα μας γαμ… τι πατάς τις κόρνες».

TAGS
 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share