Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022

Σοκ στην Αχαϊα: Σε ερειπωμένο σπίτι άνδρας έδεσε δυο παιδιά!

Δεν τα άφηνε να φύγουν ο ασυνείδητος!

13 Ιουνίου 2019 22:22
Σοκ στην Αχαϊα: Σε ερειπωμένο σπίτι άνδρας έδεσε δυο παιδιά!

Φρίκη στην Αχαϊα με τον άνδρα που έδεσε και φυλάκισε σε ερειπωμένο σπίτι δυο ανήλικα παιδιά.

Ένας άνδρας, Αιγυπτιακής καταγωγής, θέλησε τιμωρήσει σύμφωνα με τον ίδιο τα παιδιά, γιατί, όπως δηλώνει του έκλεψαν 400 ευρώ.

Τα «φυλάκισε» σε ένα ερειπωμένο σπίτι, τους έβαλε μονωτική ταινία στο στόμα και τα παράτησε. Περαστικοί άκουσαν περίεργους ήχους από το σπίτι και ενημέρωσαν την αστυνομία.

Αχαϊα

Αχαϊα

Ο Αιγύπτιος συνελήφθη για τα αδικήματα της παράνομης κατακράτησης και της σωματικής βλάβης, ενώ συνελήφθη και η μητέρα των δύο παιδιών για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Αχαΐα: Συνελήφθη 23χρονος για τη χθεσινή πυρκαγιά στο δάσος!

Αχαϊα φωτιά δάσος

Ένας 23χρονος συνελήφθη για τη φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το μεσημέρι σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Τσαμέικα του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ο 23χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού, με τη συνδρομή υπαλλήλων του Κλιμακίου Δυτικής Ελλάδος, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών με αγροτικό ελκυστήρα.Ο 23χρονος αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Τέλος, όσον αφορά την φωτιά, έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο.

TAGS
 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share