Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

3 Άγνωστοι εισέβαλαν σε σπίτι ηλικιωμένης για 80 ευρώ!

Τραγικό!

13 Ιουνίου 2019 10:04
3 Άγνωστοι εισέβαλαν σε σπίτι ηλικιωμένης για 80 ευρώ!

Εφιαλτικό ήταν το ξημέρωμα της Τετάρτης για μια ηλικιωμένη γυναίκα που κοιμόταν ανυποψίαστη στο σπίτι της στην Άμφισσα, όταν ξαφνικά έσπασε η πόρτα και εισέβαλαν τρεις άγνωστοι που φορούσαν κουκούλες και την ξύπνησαν απότομα, ακινητοποιώντας την με την απειλή μαχαιριού.

Ο ένας από τους δράστες της ζήτησε επίμονα να του αποκαλύψει πού φύλαγε χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα και μάλιστα άρπαξε βίαια από το λαιμό της ένα χρυσό κόσμημα που φορούσε, ενώ την ίδια στιγμή οι δύο συνεργοί του άρχισαν να κάνουν άνω- κάτω το σπίτι αναζητώντας τις οικονομίες της 79χρονης.

Τελικά, οι ληστές δεν βρήκαν παρά μόλις 80 ευρώ μέσα στο πορτοφόλι της έντρομης ηλικιωμένης, τα οποία άρπαξαν και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Η 79χρονη ειδοποίησε την Ασφάλεια Άμφισσας – Δελφών και οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνα για τον εντοπισμό των τριών κακοποιών, η οποία όμως δεν καρποφόρησε.

Ένοπλη ληστεία στο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης!

Πριν λίγο σημειώθηκε ένοπλη ληστεία στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο άτομα που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, φορώντας ιατρικές μάσκες, ακινητοποίησαν υπαλλήλους της εταιρείας security που μετέφεραν χρήματα για τον εφοδιασμό ΑΤΜ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας από τους δράστες παρίστανε τον γιατρό και φορούσε ιατρική ποδιά, ενώ ο δεύτερος παρίστανε τον ασθενή.

Οι δράστες, με την απειλή όπλων, άρπαξαν τα χρήματα από το ΑΤΜ και κινούμενοι εντός του νοσοκομείου έφτασαν στην οδό Αγίου Δημητρίου, όπου και επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε ΙΧ προκειμένου να τραπούν σε φυγή.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες απέκλεισαν την περιοχή. Τους δύο δράστες συνέλαβαν τελικά άνδρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, οι οποίοι τους παρακολουθούσαν για άλλη υπόθεση, όπως μετέδωσε και ο ΑΝΤ1.

Oι δράστες φέρονται να γνώριζαν τη μεταφορά του μεγάλου χρηματικού ποσού προς το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης του νοσοκομείου, καθώς σήμερα γίνεται η παραλαβή της μισθοδοσίας από το προσωπικό.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share