Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019

Σοκ στη Λάρισα: Παιδάκι σωριάστηκε ξαφνικά στο έδαφος!

Σε Παιδική Χαρά της Νεάπολης!

12 Ιουνίου 2019 23:40
Σοκ στη Λάρισα: Παιδάκι σωριάστηκε ξαφνικά στο έδαφος!

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε σε Παιδική Χαρά της Νεάπολης στη Λάρισα, όταν το απόγευμα της ένα παιδάκι την ώρα που έκανε κούνια σωριάστηκε ξαφνικά στο έδαφος κάνοντας σπασμούς.

Την ώρα εκείνη στο σημείο βρίσκονταν δεκάδες παιδάκια με τις οικογένειές τους, με αποτέλεσμα να φοβηθούν όλα παρακολουθώντας το περιστατικό δημιουργώντας πανικό.

Σοκ στη Λάρισα: Παιδάκι σωριάστηκε ξαφνικά στο έδαφος

Το 6χρονο παιδάκι που συνοδευόταν από τον παππού του σύμφωνα με πληροφορίες υπέστη κρίση επιληψίας.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο και παρέλαβε κατεπειγόντως το παιδάκι, μεταφέροντάς το στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Σοκ: Παιδί σκοτώθηκε την ώρα που κοιμόταν!

Τραγικό θάνατο βρήκε την ώρα που κοιμόταν μέσα στο σπίτι του στο Τέξας ένα 11χρονο αγόρι, όταν άγνωστοι άνοιξαν πυρ μέσα από αυτοκίνητο.

Ο άτυχος Kamren Cassius Jones κοιμόταν σε ένα δωμάτιο μαζί με άλλα παιδιά όταν τον βρήκε μίας από τις σφαίρες που έριξαν οι δράστες «σαρώνοντας» το σπίτι, το πρωί της Κυριακής.

Η οικογένειά του είχε μόλις μετακομίσει στο σπίτι πριν από λίγους μήνες, και οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να ήταν στόχος οι προηγούμενοι ένοικοι.

Σοκ: Παιδί σκοτώθηκε την ώρα που κοιμόταν μέσα στο αυτοκίνητο!

«Προηγουμένως υπήρχε πολλή δραστηριότητα στο σπίτι, πιθανώς εγκληματική δραστηριότητα» σχολίασε ο σερίφης της κομητείας Χάρις Ed Gonzalez.

Ο 11χρονος σκοτώθηκε ακαριαία ενώ κανένα από τα υπόλοιπα παιδιά στο δωμάτιο δεν τραυματίστηκε.

Σοκ: Παιδί σκοτώθηκε την ώρα που κοιμόταν μέσα στο αυτοκίνητο!

«Είναι μία τραγική κατάσταση» ανέφερε ο Gonzalez. «Πρόκειται για ένα παιδί. Αυτοί οι δειλοί άνοιξαν πυρ κατά σπιτιού. Μπορεί να είχαν σκοτώσει ή τραυματίσει πολύ περισσότερους ανθρώπους, υπήρχαν ακόμα πολλά παιδιά στο δωμάτιο. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να απονεμηθεί δικαιοσύνη για αυτό το 11χρονο παιδί που έχασε τη ζωή του τόσο τραγικά».

Σύμφωνα με γειτόνισσα της οικογένειας, ακούστηκαν πάνω από 20 πυροβολισμοί.

 

Επαρχία

Ροή ειδήσεων

Share