Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συνελήφθησαν οι ληστές του ΑΧΕΠΑ! - Στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής!

Μαζί τους συνελήφθη και μία 39χρονη γυναίκα!

12 Ιουνίου 2019 15:16
Συνελήφθησαν οι ληστές του ΑΧΕΠΑ! - Στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής!

Οι ληστές του ΑΧΕΠΑ στην Θεσσαλονίκη συνελήφθησαν και είναι πια στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής!

Ληστεία με πρωταγωνιστές δύο πρόσωπα που ήταν γνωστά στην Αντιτρομοκρατική σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη. Οι δύο δράστες έχουν συλληφθεί, ενώ μαζί τους συνελήφθη και μια 39χρονη γυναίκα. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες οι δράστες βρίσκονταν σε διακριτική παρακολούθηση από την Αντιτρομοκρατική και συνελήφθησαν αμέσως μετά τη διάπραξη της ληστείας.

Οι αστυνομικοί μάλιστα, φέρονται να τους είχαν παρακολουθήσει από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη όπου μετέβησαν με νοικιασμένο αυτοκίνητο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ένας είχε απασχολήσει τις Αρχές στην υπόθεση των «ληστών με τα μαύρα», ενώ ο δεύτερος, είναι γνωστός αναρχικός και είχε κάνει απεργία πείνας αντιδρώντας στην υπέρβαση του ορίου προφυλάκισης.

Οι δύο συλληφθέντες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους ακινητοποίησαν υπαλλήλους της εταιρείας security που μετέφεραν χρήματα για εφοδιασμό ΑΤΜ.

Με την απειλή όπλων, οι δράστες άρπαξαν το ένα από τα δύο βαλιτσάκια που κουβαλούσαν οι υπάλληλοι της χρηματαποστολής και κινούμενοι εντός του νοσοκομείου έφτασαν στην οδό Αγίου Δημητρίου, όπου και επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε ΙΧ προκειμένου να τραπούν σε φυγή.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες απέκλεισαν την περιοχή

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival.gr, οι δράστες φέρονται να γνώριζαν τη μεταφορά του μεγάλου χρηματικού ποσού προς το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης του νοσοκομείου, καθώς σήμερα γίνεται η παραλαβή της μισθοδοσίας από το προσωπικό.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο ένας από τους δράστες παρίστανε τον γιατρό και φορούσε ιατρική ποδιά ενώ ο δεύτερος παρίστανε τον ασθενή.

Ένοπλη ληστεία στο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης!

Πριν λίγο σημειώθηκε ένοπλη ληστεία στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο άτομα που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, φορώντας ιατρικές μάσκες, ακινητοποίησαν υπαλλήλους της εταιρείας security που μετέφεραν χρήματα για τον εφοδιασμό ΑΤΜ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας από τους δράστες παρίστανε τον γιατρό και φορούσε ιατρική ποδιά, ενώ ο δεύτερος παρίστανε τον ασθενή.

Οι δράστες, με την απειλή όπλων, άρπαξαν τα χρήματα από το ΑΤΜ και κινούμενοι εντός του νοσοκομείου έφτασαν στην οδό Αγίου Δημητρίου, όπου και επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε ΙΧ προκειμένου να τραπούν σε φυγή.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες απέκλεισαν την περιοχή. Τους δύο δράστες συνέλαβαν τελικά άνδρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, οι οποίοι τους παρακολουθούσαν για άλλη υπόθεση, όπως μετέδωσε και ο ΑΝΤ1.

Oι δράστες φέρονται να γνώριζαν τη μεταφορά του μεγάλου χρηματικού ποσού προς το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης του νοσοκομείου, καθώς σήμερα γίνεται η παραλαβή της μισθοδοσίας από το προσωπικό.

Πηγή: Thestival.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share