Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ένοπλη ληστεία στο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης!

Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες;

12 Ιουνίου 2019 13:38
Ένοπλη ληστεία στο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης!

Πριν λίγο σημειώθηκε ένοπλη ληστεία στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο άτομα που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, φορώντας ιατρικές μάσκες, ακινητοποίησαν υπαλλήλους της εταιρείας security που μετέφεραν χρήματα για τον εφοδιασμό ΑΤΜ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας από τους δράστες παρίστανε τον γιατρό και φορούσε ιατρική ποδιά, ενώ ο δεύτερος παρίστανε τον ασθενή.

Οι δράστες, με την απειλή όπλων, άρπαξαν τα χρήματα από το ΑΤΜ και κινούμενοι εντός του νοσοκομείου έφτασαν στην οδό Αγίου Δημητρίου, όπου και επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε ΙΧ προκειμένου να τραπούν σε φυγή.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες απέκλεισαν την περιοχή. Τους δύο δράστες συνέλαβαν τελικά άνδρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, οι οποίοι τους παρακολουθούσαν για άλλη υπόθεση, όπως μετέδωσε και ο ΑΝΤ1.

Oι δράστες φέρονται να γνώριζαν τη μεταφορά του μεγάλου χρηματικού ποσού προς το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης του νοσοκομείου, καθώς σήμερα γίνεται η παραλαβή της μισθοδοσίας από το προσωπικό.

Πηγή: Thestival.gr

Σύνταγμα: Δύο συλλήψεις για την αιματηρή ληστεία στο περίπτερο!

Δύο Ιρακινοί συνελήφθησαν, αργά χθες το βράδυ, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, κατηγορούμενοι για τη ληστεία περιπτέρου που βρίσκεται στη Βασιλίσσης Αμαλίας, στο Σύνταγμα, ενώ μαχαίρωσαν στο χέρι και τον υπάλληλο που εργαζόταν εκεί.

Οι δύο τραυματίες διακομίστηκαν με ασθενοφόρο στο Λαϊκό, όπου και νοσηλεύονται.

Σύνταγμα: Ληστές επιτέθηκαν σε υπάλληλο περιπτέρου και τον μαχαίρωσαν!

Αιματηρή ληστεία με δύο τραυματίες σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας σε περίπτερο στο Σύνταγμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο άτομα επιτέθηκαν στον υπάλληλο που εργαζόταν στο περίπτερο, επί της Βασιλίσσης Αμαλίας και τον τραυμάτισαν με μαχαίρι.

Στο περιστατικό ενεπλάκη ένα ακόμη άτομο, το οποίο επίσης τραυματίστηκε, δίχως να διευκρινιστεί αν ήταν κάποιος περαστικός ή πελάτης.

Οι δύο ληστές διέφυγαν, ενώ στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρο και περιπολικά. Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.
 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share