Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Μυστήριο στη Φθιώτιδα: Ένα ολόκληρο κοπάδι από πρόβατα βρέθηκε νεκρό!

Τι συνέβη;

11 Ιουνίου 2019 13:44
Μυστήριο στη Φθιώτιδα: Ένα ολόκληρο κοπάδι από πρόβατα βρέθηκε νεκρό!

Γύρω στα 70 πρόβατα βρέθηκαν νεκρά διασκορπισμένα σε περιφραγμένο χώρο…

Ένα ολόκληρο κοπάδι από πρόβατα βρέθηκαν νεκρά την Δευτέρα (10/6) το πρωί, στο χωριό Άγναντη του Αγίου Κωνσταντίνου.

Η καταγγελία έγινε από το Πρόεδρο της Κοινότητας Γιάννη Παπασταμάτη στο ΑΤ Καμένων Βούρλων, προκειμένου να κοινοποιηθεί στον Εισαγγελέα ώστε να γίνει ιατροδικαστική εκτίμηση από την Κτηνιατρική Υπηρεσία Αταλάντης, περισυλλογή και ενταφιασμός τους, καθώς ήδη λόγω ζέστης είχαν αρχίσει να αποσυντίθεντο με ότι συνεπάγεται αυτό για τη δημόσια υγεία.

Πράγματι το πρωί της Τρίτης πάρθηκε δείγμα από τα ψόφια πρόβατα, ενώ ο Δήμος προχώρησε στην υγειονομική ταφή τους.

Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση των ειδικών, τα πρόβατα έτρωγαν ανεξέλεγκτα καρπούς (σιτάρι) επειδή ο ιδιοκτήτης τους ήταν κάποιες ημέρες στο Νοσοκομείο για λόγους υγείας, με αποτέλεσμα να "σκάσουν" από το μετεωρισμό (τυμπανισμό) που τους προκαλεί η μεγάλη ποσότητα!

Πηγή: lamiareport.gr

Πρόβατα έφαγαν… 200 κιλά χασίς και έγιναν ντάγκλα στην Καλαμάτα!

Το περιστατικό συνέβη κάπου στην Καλαμάτα και ως είδηση αξίζει γιατί είναι σπάνια και βγάζει γέλιο.

Ενας βοσκός παραξενεύτηκε με τη συμπεριφορά που είχαν τα πρόβατα του λίγη ώρα αφού τα είχε βγάλει για βοσκή σε μία δασική περιοχή στην Καλαμάτα

Ο Κήτσος Ανδρεάδης, ο οποίος διαχειρίζεται τα ζώα της φάρμας, παρακολούθησε τα ζώα που κατευθύνονταν σε κάτι μαύρες σακούλες που τις είχαν παρατήσει στη μέση του δρόμου.

«Μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι πήγαιναν στα σκουπίδια, γιατί εγώ αυτό νόμιζα ότι ήταν. Όταν όμως πήγα από πάνω τους, η σακούλα έβγαζε μία περίεργη μυρωδιά. Τότε αντιλήφθηκα ότι επρόκειτο για κάνναβη» είπε ο νεαρός βοσκός.

Οι αξιωματικοί της αστυνομία πήραν τις σακούλες με ότι είχε περισσέψει αν και φαίνεται μάλλον δύσκολο να ανακαλύψουν σε ποιον ανήκε αφού τα πρόβατα είχαν φάει όλα τα… αποδεικτικά στοιχεία βάρους 200 κιλών.

Ο βοσκός είπε ότι θα μας ενημερώσει για την… ποιότητα του κρέατος την ερχόμενη εβδομάδα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share