Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κρήτη: Σε ποιον ανήκει τελικά το ακρωτηριασμένο πτώμα;

Τι λένε οι τοπικές αρχές;

11 Ιουνίου 2019 11:19
Κρήτη: Σε ποιον ανήκει τελικά το ακρωτηριασμένο  πτώμα;

Άγνωστη παραμένει η ταυτότητα του πτώματος που βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη χθες σε παραλία της Παχειάς Άμμου στο Λασίθι, προκαλώντας σοκ στην τοπική κοινωνία.

Το πτώμα, που εικάζεται ότι ανήκει σε άνδρα και βρισκόταν για μήνες στη θάλασσα, εντοπίστηκε από εργαζόμενους στον βιολογικό καθαρισμό της περιοχής και ειδοποιήθηκαν η ΕΛΑΣ. και το Λιμενικό.

Τώρα, μέσω εργαστηριακών εξετάσεων θα γίνει προσπάθεια να πέσει φως τόσο στα αίτια θανάτου όσο και στην ταυτότητα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι δεν υπάρχουν αναφορές για εξαφάνιση στην περιοχή και το πιο πιθανό είναι το πτώμα να μεταφέρθηκε από τα ρεύματα και να ξεβράστηκε στην παραλία.

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε ακέφαλο πτώμα κοντά σε νοσοκομείο!

Σε συναγερμό έχει τεθεί η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη μετά τον εντοπισμό ακέφαλου πτώματος σε προχωρημένη σήψη, σε περιοχή πίσω από το νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Το πτώμα, σύμφωνα με τις πληροφορίες , εντοπίστηκε στη διάρκεια χωματουργικών εργασιών.

Ο χώρος έχει αποκλειστεί από την αστυνομία για την αναζήτηση στοιχείων.

Δεν αποκλείεται μάλιστα το πτώμα να ανήκει σε κάποιον από τους αγνοούμενους ηλικιωμένους που ήταν στις αναζητήσεις του Silver Alert.

Θρίλερ στην Λάρνακα: Μυστήριο με απανθρακωμένο πτώμα!

H Αστυνομία της Λάρνακας εντόπισε πτώμα σε φλεγόμενη μπάλα σανού στο χωριό Κιβισίλι.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Αναπληρωτή Εκπρόσωπου Τύπου της Αστυνομίας, Στέλιου Στυλιανού, η ταυτότητα του άνδρα αναμένεται να εξακριβωθεί σήμερα μετά από τη νενομισμένη νεκροτομή.

Υπενθυμίζεται ότι σε δηλώσεις του στη σκηνή χθες, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, Χαράλαμπος Ζαχαρίου, ανέφερε ότι «σήμερα λίγο μετά τις έξι το απόγευμα η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε σε πυρκαγιά σε ανοικτό χώρο στο έδαφος Κιτίου, και κατά την κατάσβεση μπάλας σανού εντοπίστηκε απανθρακωμένο πτώμα ανδρός.

Είμαστε ακόμα στα αρχικά στάδια διερεύνησης της υπόθεσης, στη σκηνή γίνεται αυτοψία από ιατροδικαστές και την Αστυνομία, και είναι πρόωρα να λεχθεί οτιδήποτε αυτή τη στιγμή» είπε.

Πρόσθεσε ότι «το μόνο που μπορώ να επιβεβαιώσω είναι ότι το πτώμα εντοπίστηκε κάτω από ύποπτες συνθήκες».

Ερωτηθείς κατά πόσον υπάρχουν ενδείξεις που να υποδεικνύουν ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, ο κ. Ζαχαρίου απάντησε πως «σ` αυτό το στάδιο δεν μπορούμε να αποκλείσουμε οτιδήποτε και όλα τα ενδεχόμενα διερευνώνται».

Κληθείς να αναφέρει κατά πόσον οι ιατροδικαστές που κλήθηκαν στη σκηνή δηλαδή οι Σοφοκλής Σοφοκλέους, Νικόλας Χαραλάμπους και Αγγελική Παπέττα, κατέληξαν σε κάποιο συμπέρασμα, είπε πως «οι ιατροδικαστές μαζί με την Αστυνομία προβαίνουν σε αυτοψία».

Σημειώνεται πολίτης είχε ενημερώσει την Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά στην περιοχή και όταν κατέβηκε από το αυτοκίνητό του είδε το απανθρακωμένο πτώμα και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Η σκηνή έχει αποκλειστεί σε μεγάλη απόσταση, και η περιοχή φρουρείται από άνδρες της Αστυνομίας.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Κρήτη: Άνδρας έβαλε τέλος στη ζωή του με όπλο!

Κρήτη: Τον έδειραν γιατί... πάτησε κόρνα!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις στο Athensmagazine.gr

 
 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share