Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φρίκη στη Λαμία: Σακάτεψαν ηλικιωμένη για να την ληστέψουν!

Στιγμές τρόμου έζησε η 89χρονη!

11 Ιουνίου 2019 10:20
Φρίκη στη Λαμία: Σακάτεψαν ηλικιωμένη για να την ληστέψουν!

Στιγμές τρόμου έζησε μια 89χρονη γυναίκα στην Λαμία όταν πήγαν να την ληστέψουν αλλά την σακάτεψαν πρώτα οι αδίστακτες λησταρχίνες!

Μόλις η 89χρονη άνοιξε ανυποψίαστη, οι δυο νεαρές Ρομά ηλικίας 22 και 18 χρόνων την άρπαξαν από τα μαλλιά, την έριξαν στο έδαφος, την έσυραν με τη βία μέσα στο σπίτι και απέσπασαν από το λαιμό της τον ένα χρυσό σταυρό με την αλυσίδα!

Αμέσως μετά, τράπηκαν σε φυγή, ενώ η ηλικιωμένη καλούσε απεγνωσμένα σε βοήθεια.

Χάρη στην παρουσία μιας περιπολίας αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι αναζητήσεις έφεραν άμεσο αποτέλεσμα.

Οι δράστιδες συνελήφθησαν και προσήχθησαν στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Φρίκη στη Φθιώτιδα: Πέθανε μπροστά στα μάτια του άντρα της!

Έχασε τις αισθήσεις της μέσα στο νερό μπροστά στα μάτια του συζύγου της...

Ο μακρύς κατάλογος των θυμάτων των καλοκαιρινών θαλάσσιων μπάνιων, άνοιξε το πρωί του Σαββάτου (8/6) και στη Φθιώτιδα, με θύμα μια 76χρονη γυναίκα στην Παραλία της Βλυχάδας στηΜαλεσίνα.

Η άτυχη γυναίκα φέρεται να έχασε τις αισθήσεις της όταν μπήκε στο νερό γύρω στις 10:40’ το πρωί και παρά τις προσπάθειες των άλλων λουόμενων, ανάμεσά τους και ο σύζυγός της, δεν μπόρεσαν να της προσφέρουν κάποια βοήθεια.

Ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε την ηλικιωμένη στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Λάρυμνας, ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας.

Πηγή: lamiareport.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share