Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2019

Σοκ στο Λασίθι: Εργάτης βρήκε πτώμα χωρίς χέρια και πόδια!

Σοκαριστικό θέαμα....

10 Ιουνίου 2019 19:33
Σοκ στο Λασίθι: Εργάτης βρήκε πτώμα χωρίς χέρια και πόδια!

Πριν από λίγο χειριστικής χωματουργικού μηχανήματος που εκτελούσε εργασίες βρέθηκε μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα, στην Παχειά Άμμο!

Στο χώρο της εκσκαφής αντίκρυσε ένα πτώμα σε προχωρημένη σήψη χωρίς χέρια και πόδια, το οποίο εκτιμάται ότι θα πρέπει να ξεβράστηκε από τη θάλασσα, άγνωστο μέχρι στιγμής σε ποιον ανήκει.

Σοκ στο Λασίθι: Εργάτης βρήκε πτώμα χωρίς χέρια και πόδια!

Στο σημείο έχει βρεθεί το Λιμενικό Αγίου Νικολάου, ενώ αναμένεται να ακολουθήσει ιατροδικαστική έρευνα για να αποκαλυφτεί η ταυτότητα του άτυχου άνδρα.

Εκτιμάται ότι ο άτυχος άνδρας θα πρέπει να είχε χάσει τη ζωή του πριν από έξι μήνες τουλάχιστον.

Πηγή:neakriti.gr

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε ακέφαλο πτώμα κοντά σε νοσοκομείο!

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε ακέφαλο πτώμα κοντά σε νοσοκομείο!

Σε συναγερμό έχει τεθεί η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη μετά τον εντοπισμό ακέφαλου πτώματος σε προχωρημένη σήψη, σε περιοχή πίσω από το νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Το πτώμα, σύμφωνα με τις πληροφορίες , εντοπίστηκε στη διάρκεια χωματουργικών εργασιών.

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε πτώμα κοντά σε νοσοκομείο!

Ο χώρος έχει αποκλειστεί από την αστυνομία για την αναζήτηση στοιχείων.

Δεν αποκλείεται μάλιστα το πτώμα να ανήκει σε κάποιον από τους αγνοούμενους ηλικιωμένους που ήταν στις αναζητήσεις του Silver Alert.

Θρίλερ στην Λάρνακα: Μυστήριο με απανθρακωμένο πτώμα!

H Αστυνομία της Λάρνακας εντόπισε πτώμα σε φλεγόμενη μπάλα σανού στο χωριό Κιβισίλι.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Αναπληρωτή Εκπρόσωπου Τύπου της Αστυνομίας, Στέλιου Στυλιανού, η ταυτότητα του άνδρα αναμένεται να εξακριβωθεί σήμερα μετά από τη νενομισμένη νεκροτομή.

Υπενθυμίζεται ότι σε δηλώσεις του στη σκηνή χθες, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, Χαράλαμπος Ζαχαρίου, ανέφερε ότι «σήμερα λίγο μετά τις έξι το απόγευμα η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε σε πυρκαγιά σε ανοικτό χώρο στο έδαφος Κιτίου, και κατά την κατάσβεση μπάλας σανού εντοπίστηκε απανθρακωμένο πτώμα ανδρός.

Είμαστε ακόμα στα αρχικά στάδια διερεύνησης της υπόθεσης, στη σκηνή γίνεται αυτοψία από ιατροδικαστές και την Αστυνομία, και είναι πρόωρα να λεχθεί οτιδήποτε αυτή τη στιγμή» είπε.

Μυστήριο με απανθρακωμένο πτώμα στη Λάρνακα!

Πρόσθεσε ότι «το μόνο που μπορώ να επιβεβαιώσω είναι ότι το πτώμα εντοπίστηκε κάτω από ύποπτες συνθήκες».

Ερωτηθείς κατά πόσον υπάρχουν ενδείξεις που να υποδεικνύουν ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, ο κ. Ζαχαρίου απάντησε πως «σ` αυτό το στάδιο δεν μπορούμε να αποκλείσουμε οτιδήποτε και όλα τα ενδεχόμενα διερευνώνται».

Κληθείς να αναφέρει κατά πόσον οι ιατροδικαστές που κλήθηκαν στη σκηνή δηλαδή οι Σοφοκλής Σοφοκλέους, Νικόλας Χαραλάμπους και Αγγελική Παπέττα, κατέληξαν σε κάποιο συμπέρασμα, είπε πως «οι ιατροδικαστές μαζί με την Αστυνομία προβαίνουν σε αυτοψία».

Σημειώνεται πολίτης είχε ενημερώσει την Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά στην περιοχή και όταν κατέβηκε από το αυτοκίνητό του είδε το απανθρακωμένο πτώμα και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Η σκηνή έχει αποκλειστεί σε μεγάλη απόσταση, και η περιοχή φρουρείται από άνδρες της Αστυνομίας.

 

Επαρχία

Ροή ειδήσεων

Share