Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πάτρα: Άντρας σκότωσε άλογο και μετά ήθελε να αυτοκτονήσει! (Vid&photos)

Έρευνες από την αστυνομία..

10 Ιουνίου 2019 19:21
Πάτρα: Άντρας σκότωσε άλογο και μετά ήθελε να αυτοκτονήσει! (Vid&photos)

Συναγερμός σήμανε στην τοπική αστυνομία της Πάτρας, μετά από καταγγελία ότι ένας άνδρας απειλεί να αυτοκτονήσει, αφού πρώτα είχε πυροβολήσει ένα άλογο, στην περιοχή της Ηρώων Πολυτεχνείου.

Το σημείο όπου βρέθηκε και παραμένει νεκρό το άτυχο ζώο

Αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο και εντόπισαν ένα νεκρό άλογο, ενώ λίγο αργότερα εντοπίστηκε και ένας άνδρας ο οποίος είχε στην κατοχή του μια καραμπίνα.

Ο άνδρας συνελήφθη, ενώ οι έρευνες για το συμβάν συνεχίζονται.

Πηγή: patrastimes.gr

Νεκρός κρατούμενος στη Πάτρα: Παθολογικά τα αίτια του θανάτου του!

Ο 44χρονος κρατούμενος των φυλακών του Αγίου Στεφάνου στην Πάτρα, δεν ξυλοκοπήθηκε όπως οι συγγενείς του κατήγγειλαν,προσκομίζοντας μάλιστα και φωτογραφίες της σορού του.

Το γεγονός ότι ο 44χρονος Ρομά κρατούνταν την απομόνωση του σωφρονιστικού καταστήματος, βοήθησε στην εξιχνίαση της υπόθεσης καθώς στον χώρο λειτουργούσε κάμερα η οποία κατέγραφε τα πάντα.

Από την εξέταση του βίντεο, δεν φάνηκε κάποιος να πλησιάζει τον κρατούμενο και να τον χτυπά.

Μάλιστα, απέδωσε για τις μελανιές στο σώμα του 44χρονου στο γεγονός ότι είχαν αρχίσει τα πτωματικά φαινόμενα, ενώ το αίμα στο σεντόνι φαίνεται ότι προήλθε από ανακοπή ή πνευμονία που προκαλούν ρινορραγία.

Πάντως, η νεκροτομή αναμένεται να ξεκαθαρίσει τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Nεκρός κρατούμενος στην Πάτρα: Ανατροπή στην υπόθεση!

Σοκάρει ο θάνατος του κρατούμενου Ρομά που βρέθηκε νεκρός στο κελί του στις φυλακές Αγίου Στεφάνου.

Oι συγγενείς του μιλούν από την πρώτη στιγμή για άγριο ξυλοδαρμό που οδήγησε στο θάνατό του.

Η Εισαγγελέας των φυλακών ωστόσο κατηγορηματικά διέψευσε αυτή την εκδοχή, υποστήριξε ότι τα βίντεο δείχνουν ότι ουδείς εισήλθε στο κελί του θανόντος και ως εκ τούτου αποκλείεται το ενδεχόμενο ξυλοδαρμού.

Τους μώλωπες που φαίνονται στη σορό του άνδρα η Εισαγγελέας τους απέδωσε σε «πτωματικά φαινόμενα» και για το αίμα στη μύτη ανέφερε ότι «η ανακοπή ή η πνευμονία προκαλεί αίμα από τη μύτη».

Ο άνδρας βρίσκόταν σε απομόνωση και για αυτό οι υπεύθυνοι των φυλακών εξηγούν ότι ήταν αδύνατη η είσοδος άλλων κρατουμένων και έτσι αποκλείουν το ενδεχόμενο ξυλοδαρμού.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share