Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κοζάνη: 26χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από τσίμπημα σκορπιού!

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του;

10 Ιουνίου 2019 14:34
Κοζάνη: 26χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από τσίμπημα σκορπιού!

Σοκ στην Κοζάνη μετά από αυτό που συνέβη σε έναν 26χρονο νεαρό που τον τσίμπησε σκορπιός! Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κοζάνης έπειτα από τσίμπημα σκορπιού στο δημοτικό πάρκο Κοζάνης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του kozanlife.gr, ο 26χρονος ενώ βρισκόταν το απόγευμα της Κυριακής 9 Ιουνίου στο Δημοτικό πάρκο Κοζάνης με την παρέα του, δέχθηκε αιφνιδίως τσίμπημα από σκορπιό στο χέρι.

Ο νεαρός 26χρονος διεκομίσθη με αφόρητους πόνους άμεσα στο Νοσοκομείο Κοζάνης, όπου του παρασχέθηκε η κατάλληλη ιατρική περίθαλψη και ορός, ενώ μετά την αξιολόγηση των γιατρών του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή 2μηνων.

Το συμβάν σημειώθηκε εντός του δημοτικού κήπου Κοζάνης, πλησίον της τεχνητής λίμνης, στο σημείο που είναι οι βράχοι.

Συναγερμός στη Κοζάνη: Eντοπίστηκε πτώμα σε κάδο!

Σε προχωρημένη αποσύνθεση βρέθηκε νωρίτερα σήμερα στη μονάδα διαχείρισης απορριμάτων της ΔΙΑΔΥΜΑ στην Κοζάνη ένα πτώμα.

Στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις, ενώ οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για πτώμα σε προχωρημένη αποσύνθεση, το οποίο πιθανότατα βρέθηκε μέσα σε απορρίμματα που προέρχονται από περιοχή της Εορδαίας.

Φρίκη στην Τρίπολη: Πτώμα βρέθηκε μετά από κατάσβεση φωτιάς!

Σοκαρισμένοι έμειναν οι πυροσβέστες στο αποτρόπαιο θέαμα!

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, σχετικά με την υπόθεση εντοπισμού ενός νεκρού ατόμου κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο, στο 1ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Μεγαλόπολης - Καλαμάτας, στην Αρκαδία.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο στην είσοδο της Μεγαλόπολης και το νεκρό άτομο βρέθηκε στη θέση του οδηγού, φέροντας καθολικά εγκαύματα.

Επίσης, στο πλαίσιο των ερευνών, αναμένεται να φθάσει στο σημείο και ιατροδικαστής.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share