Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αδιανόητο στη Ρόδο: Δάσκαλος κλείδωσε 9χρονο μαθητή στην τάξη και έφυγε!

Εις βάρος του οποίου ασκήθηκε δίωξη!

10 Ιουνίου 2019 09:48
Αδιανόητο στη Ρόδο: Δάσκαλος κλείδωσε 9χρονο μαθητή στην τάξη και έφυγε!

Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου οδηγήθηκε ένας δάσκαλος δημοτικού σχολείου της Ρόδου.

Συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής μετά την καταγγελία των γονέων ενός 9χρονου μαθητή ότι τον κλείδωσε μέσα στην τάξη και έφυγε!

Σύμφωνα με την καταγγελία, όταν χτύπησε το κουδούνι για το σχόλασμα, ο εκπαιδευτικός φέρεται να είπε στα παιδιά ότι θα μετρήσει ως το τρία και «όποιος δεν έχει βγει έξω, θα τον κλειδώσει μέσα».

Ο 9χρονος δεν πρόλαβε να βγει και, όπως αναφέρει η «Ροδιακή», ο δάσκαλος κλείδωσε την πόρτα της αίθουσας που βρίσκεται στο δεύτερο όροφο και παρέδωσε τα κλειδιά.

Όπως υποστηρίζουν οι γονείς, το παιδί έμεινε κλειδωμένο επί 20 λεπτά χωρίς να ακούσει κάποιος τις φωνές του και μάλιστα προσπάθησε να βγει από το παράθυρο, αλλά ευτυχώς φοβήθηκε.

Τελικά, τον άκουσε η δασκάλα των Γερμανικών που μερίμνησε για να το βγάλουν από την τάξη. Ο δάσκαλος, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος από τον εισαγγελέα αφού του ασκήθηκε δίωξη, ισχυρίζεται ότι δεν είχε αντιληφθεί πως το παιδί είχε ξεμείνει στην αίθουσα κι ότι παρέμεινε μόνο για ελάχιστα λεπτά κλειδωμένο.

Φρίκη: Άφησαν 12χρονο δεμένο να πεθάνει απο την πείνα!

Ο 12χρονος Eduardo Posso πέθανε στις 24 Μαΐου με φρικτό τρόπο, χτυπημένος και δεμένος σε μία βρύση με ηλεκτροφόρο κολάρο σκύλου στον λαιμό του.

Ο 32χρονος πατέρας του Luis Posso και η θετή μητέρα του, η 25χρονη Dayana Medina-Flores, αντιμετωπίζουν κατηγορίες για φόνο, καθώς πιστεύεται πως άφησαν τον 12χρονο να πεθάνει από την πείνα.

Το ζευγάρι από την Ιντιάνα, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, κρατούσαν το αγόρι κλεισμένο στο μπάνιο ενός μοτέλ, κατά τις τελευταίες μαρτυρικές εβδομάδες της ζωής του.

Μάλιστα αναφέρεται πως ο πατέρας του είχε βγάλει και selfie με τον αλυσοδεμένο γιο του, την οποία οι αρχές ανακάλυψαν κατά την έρευνα που έγινε μετά τον τρομακτικό θάνατο του Eduardo.

Το λουρί ήταν δεμένο γύρω από τη μπάρα για τις πετσέτες, στο μπάνιο του μοτέλ, και ο Posso με τη Medina-Floresτον άφηναν το αγόρι ολομόναχο έτσι δεμένο για να μοιράσουν φυλλάδια για το περιπλανώμενο τσίρκο στο οποίο δούλευαν.

Η Medina-Flores είπε στις αρχές πως στις 23 Μαΐου ο Eduardo αρρώστησε και ήταν πολύ αδύναμος για να φάει. Την επόμενη ημέρα ο πατέρας του τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν αλυσίδες, χειροπέδες, ηλεκτροφόρο κολάρο σκύλου, σχοινιά και λουκέτα κρυμμένα κάτω από το κρεβάτι, στο δωμάτιο του μοτέλ, μετά τον θάνατο του άτυχου αγοριού.

Αρχικά η Medina-Flores αρνήθηκε πως γνώριζε την αβάσταχτη κακοποίηση σε βάρος του αγοριού, αλλά αργότερα είπε πως ο Posso είχε χτυπήσει αμέτρητες φορές τον γιο του.

Ο Posso και η Medina-Flores κρατούνται χωρίς εγγύηση μέχρι να οδηγηθούν εκ νέου στο δικαστήριο.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share