Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ναύπλιο: Ι.Χ. προκάλεσε τρόμο κάνοντας "τρελή πορεία"!

Υπάρχουν τραυματίες...

9 Ιουνίου 2019 20:10
Ναύπλιο: Ι.Χ. προκάλεσε τρόμο κάνοντας

Απανωτές συγκρούσεις προκάλεσε Ι.Χ επιβατικό που κινούνταν επί της οδού Άργους στο Ναύπλιο σήμερα Κυριακή 9 Ιουνίου και περί ώρα 16:55.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ηλικιωμένη με συνοδηγό μια ακόμη γυναίκα κινούνταν με κατεύθυνση προς Ναύπλιο όταν για άγνωστο λόγο έφυγε από το ρεύμα κυκλοφορίας του και άρχισε να συγκρούεται με συνολικά τέσσερα οχήματα.

Στο σημείο έσπευσαν οχήματα της Τροχαίας, της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχουν τραυματιστεί τρία άτομα.

Δείτε το παρακάτω βίντεο του ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑtv από το σημείο

Πηγή: argonafplia.gr

Σοκ: Ρόδα κόπηκε στα δύο σε Λούνα Παρκ - Δεκάδες άνθρωποι έπεφταν στο κενό! (video)

Ο απόλυτος τρόμος επικράτησε σε λούνα παρκ στη Σεβίλλη, Ρόδα κόπηκε στα δυο με αποτέλεσμα άνθρωποι να πετάγονται στον αέρα και να υπάρξουν δεκάδες τραυματίες.

Βίντεο από την στιγμή του συμβάντος σοκάρει. Οι τραυματίες οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο.

Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, η ρόδα έσπασε στα δυο και ο κόσμος που ήταν επάνω άρχισε να πετάγεται στο κενό. Κάποιοι από τους τραυματίες παγιδεύτηκαν.


Ήταν 01:50 τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν σημειώθηκε το ατύχημα στη Σεβίλλη. Τουλάχιστον 28 άνθρωποι τραυματίστηκαν. Αρχικά, εννέα άνθρωποι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής. Οι άλλοι 19 μεταφέρθηκαν σε κέντρα υγείας στη Σεβίλλη για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, καθώς τα τραύματά τους δεν ήταν τόσο σοβαρά για να πάνε σε νοσοκομείο.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Συνελήφθη ο άντρας που έσπειρε τον πανικό σε ξενοδοχείο στην Κρήτη!

Θεσσαλονίκη: Στα χέρια της αστυνομίας 31χρονος που μετέφερε παράνομα μετανάστες!

Για περισσότερες ειδήσεις και νέα του AthensMagazine.gr για την Ελλάδα και τον κόσμο δείτε εδώ

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share