Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ηράκλειο: Εξιχνιάστηκε σπείρα τσαντάκηδων και μικρο κλοπών!

Οι ληστές είχα σπείρει τον τρόμο στο Ηράκλειο...

9 Ιουνίου 2019 17:44
Ηράκλειο: Εξιχνιάστηκε σπείρα τσαντάκηδων και μικρο κλοπών!

Εξιχνιάστηκαν χθες το απόγευμα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, τέσσερις περιπτώσεις κλοπών τσαντών - πορτοφολιών, για τις οποίες σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 38χρονου και μιας 40χρονης γυναίκας που κατηγορούνται για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε κατά το χρονικό διάστημα από τις 16.03.2019 έως τις 16.05.2019 είχαν διαπράξει τέσσερις κλοπές τσαντών-πορτοφολιών σε περιοχές του Δήμου Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα είχαν αφαιρέσει από τσάντες χρήματα,κινητό τηλέφωνο, προσωπικά έγγραφα, τραπεζικές κάρτες ανάληψης χρημάτων και διάφορα αντικείμενα.

Επιπλέον, με αφαιρεθείσες τραπεζικές κάρτες πραγματοποίησαν συναλλαγές, αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.900 ευρώ.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Αιτωλοακαρνανία: Ληστές άρπαξαν όλες τις εισπράξεις γνωστού επιχειρηματία!

Ενέδρα είχαν στήσει άγνωστοι κακοποιοί σε έναν επιχειρηματία ο οποίος επέστρεφε περπατώντας στο σπίτι του στην περιοχή Κανδήλα του Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας από το κατάστημά του. Όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, πρέπει να γνώριζαν ότι είχε μαζί του τις εισπράξεις της επιχείρησης.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας, οι δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες πετάχτηκαν ξαφνικά μπροστά στον επιχειρηματία, τον χτύπησαν με γροθιές και, αφού τον ακινητοποίησαν με την απειλή πιστολιού, άρπαξαν από τις τσέπες του το ποσό των 400 ευρώ που είχε συγκεντρώσει από τις εισπράξεις του Σαββατοκύριακου.

Αμέσως μετά, οι ληστές μπήκαν σε ένα Ι.Χ. φορτηγό με το οποίο τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Το θύμα συγκράτησε τον αριθμό κυκλοφορίας και τον έδωσε στους αστυνομικούς του τμήματος Ακτίου- Βόνιτσας που ερευνούν την υπόθεση. Έτσι, διαπιστώθηκε ότι είχε κλαπεί λίγη ώρα νωρίτερα και αναζητείται. Οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία για ληστεία σε βάρος αγνώστων και συνεχίζουν την προανάκριση.

Ηλιούπολη: Έκρηξη σε ΑΤΜ σήμερα τα ξημερώματα!

Το ΑΤΜ ήταν τοποθετημένο πλησίον εισόδου σούπερ μάρκετ στην λεωφόρο Δημοκρατίας. Σημειώνεται ότι από την ισχυρή έκρηξη που προκάλεσαν οι δράστες υπήρξαν υλικές ζημιές τόσο στο μηχάνημα, όσο και στην είσοδο του καταστήματος.

Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό αν οι δράστες κατάφεραν να πάρουν τα χρήματα από το ΑΤΜ. Καταληκτικά, σημειώνεται ότι η επίθεση στο συγκεκριμένο ΑΤΜ έρχεται λίγες ημέρες μετά από το μπαράζ επιθέσεων σε μηχανήματα στην περιοχή του Ζωγράφου και της Γλυφάδας.

Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο στο ύψος της Οβρυάς!

Σοβαρό τροχαίο στο ύψος της Οβρυάς στην Πάτρα με έναν άνδρα τραυματία!

Σύμφωνα με το patrastimes, το τροχαίο έγινε στις 23:15 το βράδυ, στην οδό Δημοκρατίας στην Οβρυά, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Στο τροχαίο εμπλέκεται μία μηχανή, στην οποία επέβαινε ένας άνδρας ηλικίας περίπου 30 ετών. Δυστυχώς όμως, ο αναβάτης φέρεται να μη φορούσε κράνος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο του Ρίου. Όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα, ο 30χρονος έχει μεταφερθεί με πολλαπλά τραύματα και κακώσεις. Προς το παρόν δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια του ατυχήματος.

Ενα από τα ξαδέλφια του Χοσέ Αντόνιο Ρέγες που βρισκόταν μέσα στο μοιραίο αυτοκίνητο λίγο πριν τραγωδία είχε ανεβάσει στα social media μια φωτογραφία στην οποία φαινόταν ο αγαπημένος ποδοσφαιριστής, στιγμές πριν χάσει τη ζωή του. Σπάραξαν καρδιές στην κηδεία του Ρέγιες: Τραγικές φιγούρες σύζυγος και παιδιά! (video+photos)

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ισπανικά Μέσα Ενημέρωσης, η εν λόγω φωτογραφία τραβήχτηκε περίπου μία ώρα πριν από το θανατηφόρο τροχαίο. Οπως έγινε νωρίτερα γνωστό, ο Ρέγιες οδηγούσε ένα αυτοκίνητο με 380 άλογα και σύμφωνα με εκτίμηση των ειδικών την ώρα της σύγκρουσης έτρεχε με περίπου 237 χλμ την ώρα.

Οι πρώτες εκτιμήσεις των εμπειρογνωμόνων αναφέρουν ότι το τροχαίο οφείλεται σε σκασμένο λάστιχο ή ανθρώπινο λάθος. Σημειώνεται, ότι από την φωτογραφία πάντως φαίνεται ότι ο Ρέγιες, που οδηγούσε, φορούσε ζώνη. Στο μοιραίο όχημα, υπήρχαν δύο ακόμη επιβάτες (συγγενικά πρόσωπα του Ρέγες). Ο ένας έχασε τη ζωή του και ο άλλος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Κρήτη: Άνδρας έπεσε από βράχια!

Κυψέλη: Ισχυρή πυρκαγιά σε πολυκατοικία!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share