Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Απίστευτο περιστατικό στα Χανιά: Οδηγός Κτελ πέταξε έξω μαθητές γιατί...

Απίστευτο...

9 Ιουνίου 2019 16:05
Απίστευτο περιστατικό στα Χανιά: Οδηγός Κτελ πέταξε έξω μαθητές γιατί...

Έξω από το λεωφορείο φέρεται να πέταξε ένας οδηγός του ΚΤΕΛ δυο 16χρονους, καθώς, όπως ισχυρίζεται, λέρωσαν το όχημα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν εγγράφως στη διοίκηση του ΚΤΕΛ, η επιστροφή των δύο 16χρονων από την Αγία Μαρίνα στα Χανιά πήρε απρόβλεπτη τροπή, όταν στον Κλαδισό ο οδηγός τους ζήτησε να αποβιβαστούν από το λεωφορείο επειδή, όπως ισχυρίστηκε, το λέρωσαν.

Επιπλέον, στον τερματισμό του λεωφορείου στο Σταθμό του ΚΤΕΛ, ο οδηγός φέρεται να ζήτησε από 16χρονη συνεπιβάτη των δύο αγοριών, η οποία αρνήθηκε να αποβιβαστεί πριν φτάσει στον προορισμό της, να καθαρίσει το λεωφορείο. Το κορίτσι είπε στους γονείς του όσα συνέβησαν και ο πατέρας του, προχώρησε στην καταγγελία.

Ο οδηγός, πάντως, επισημαίνει ότι απαγορεύεται από το καταστατικό της εταιρίας η αναγκαστική αποβίβαση επιβατών. Σύμφωνα με τον διευθυντή του ΚΤΕΛ η καταγγελία είναι υπό διερεύνηση.

Σοκ στα Χανιά: Μαθητές Δημοτικού έγιναν ''λιώμα'' και κατέληξαν στο νοσοκομείο!

Κάποιοι μαθητές από την Κρήτη σκέφτηκαν να πάρουν για την βόλτα που θα έκαναν με το σχολείο τους μερικά μπουκάλια κρασιού και τσικουδιάς!

Όπως παραδέχθηκε ακόμα και ο διευθυντής του επίμαχου δημοτικού σχολείου, κατά τη διάρκεια εκδρομής σε χωριό της ενδοχώρας των Χανίων, παιδιά είχαν φέρει από το σπίτι τους αλκοόλ, κάτι όμως που έγινε αντιληπτό και τους αφαιρέθηκαν από τους δασκάλους.

Κατά πόσον τα παιδιά πρόλαβαν να πιουν ή αν είχαν και άλλο κρασί ή τσικουδιά στις τσάντες τους, είναι άγνωστο.

«Χθες 04/06/2019 σε προγραμματισμένη εκδρομή του σχολείου σε χωριό του νομού Χανίων παρέα παιδιών τα περισσότερα της Στ τάξης του δημοτικού κρατούσαν από το σπίτι τους κρασί και τσικουδιές, με αποτέλεσμα την ώρα του φαγητού να πιούν και να μεθύσουν…σύμφωνα με τις μαρτυρίες της κόρης μου διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Χανίων δύο παιδιά, μπορείτε να το διαπιστώσετε από τα καταγεγραμμένα περιστατικά του νοσοκομείου στα επείγοντα.

Σοκ: Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής ήπιε υγρό μπαταρίας και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο!

Ο τραγουδιστής, που κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών, εξαιτίας στερητικού συνδρόμου, στράφηκε στο υγρό μπαταρίας, απόφαση που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ανέμειξε υγρό μπαταρίας με κάτι άλλο σε ποτήρι και το ήπιε.

Ο τραγουδιστής εντοπίστηκε από αγαπημένο του πρόσωπο σε κακή κατάσταση και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο των νοτίων προαστίων. Οι γιατροί του έκαναν πλύση στομάχου και υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.

Σύμφωνα με την η Espresso, στο νοσοκομείο έφτασε, αγωνιώντας, ο γιος του τραγουδιστή, ο οποίος ζητούσε να μάθει τι είχε συμβεί στον πατέρα του.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής νοσηλεύτηκε για κάποιες μέρες, και αφού ξεπέρασε τον κίνδυνο, πήρε εξιτήριο.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share