Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Λευκάδα: Στα χέρια της αστυνομίας κύκλωμα διακίνησης αλλοδαπών!

Το Λιμεναρχείο Λευκάδας διενεργεί την προανάκριση...

9 Ιουνίου 2019 13:08
Λευκάδα: Στα χέρια της αστυνομίας κύκλωμα διακίνησης αλλοδαπών!

Στην εξάρθρωση οργανωμένου κυκλώματος διακίνησης αλλοδαπών στην περιοχή της Λευκάδας προχώρησε το Λιμενικό Σώμα.

Στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης της Διεύθυνσης Ασφαλείας και Προστασίας Θαλασσίων Συνόρων του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής για την εξάρθρωση οργανωμένων κυκλωμάτων παράνομης διακίνησης αλλοδαπών, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών του Λιμεναρχείου Σύμης και με τη συνδρομή των Λιμενικών Αρχών Κεφαλληνίας και Λευκάδας, την 07/06/2019 εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή όρμου Βασιλικής Λευκάδας, Ι/Φ σκάφος ονόματι “PEACE” σημαίας Ολλανδίας με σαράντα έναν αλλοδαπούς επιβαίνοντες και δύο αλλοδαπούς διακινητές. Το ανωτέρω Ι/Φ οδηγήθηκε με τη συνοδεία περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στο λιμένα Λευκάδας.

Σε παράλληλη επιχείρηση εντοπίσθηκαν τρεις Έλληνες συνεργοί οι οποίοι μετέφεραν με οχήματα τους μετανάστες στο σημείο επιβίβασής τους καθώς και ένας επιπλέον αλλοδαπός διακινούμενος. Οι συνολικά πέντε συνεργοί συνελήφθησαν με την κατηγορία της εμπλοκής σε παράνομο κύκλωμα διακίνησης μεταναστών.

Από το Λιμεναρχείο Λευκάδας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το εν λόγω σκάφος, ένα φορτηγό όχημα μεταφοράς μεταναστών και ένα Ι.Χ.Ε. όχημα, ενώ διερευνάται η εμπλοκή περισσότερων ατόμων στο κύκλωμα.

Πηγή: thestival.gr

Πύργος: Αλλοδαποί εμβόλισαν περιπολικό!

Η προσπάθεια αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου να κάνουν έλεγχο στο αυτοκίνητο με το οποίο κινούνταν δύο αλλοδαποί ύποπτοι για διακίνηση ναρκωτικών σε ένα χωριό της Ηλείας, δεν εξελήχθηκε όπως θα έπρεπε,καθώς εκείνοι πάτησαν γκάζι και εμβόλισαν το υπηρεσιακό τους όχημα, χωρίς ευτυχώς να τραυματίσουν κάποιον από αυτούς.

Να σας θυμίσουμε οτι στο Λαύριο: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε Κούρδους διαδηλωτές!

Ωστόσο, το αυτοκίνητο των δραστών ακινητοποιήθηκε και οι αλλοδαποί ηλικίας 28 και 42 χρόνων βρέθηκαν με χειροπέδες.

Κατά την διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε στο αυτοκίνητο, βρέθηκαν κάτω από τον λεβιέ ταχυτήτων δύο συσκευασίες με εννέα γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Και δεν ήταν τα μόνα, αφού σε μια αποθήκη που χρησιμοποιούσαν οι ύποπτοι, οι αστυνομικοί βρήκαν οκτώ συσκευασίες με 32 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και άλλες 55 όμοιες που ήταν κενές.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Μόρια: Nεα συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών!

Θεσσαλονίκη: Τρόμος με Aλλοδαπούς όπου επιχείρησαν να αρπάξουν βρέφος απο την αγκαλία της μητέρας του!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share