Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Λαμία: Πυρκαγιά σε κέντρο φιλοξενίας προσφύγων!

Η φωτιά ξεκίνησε από άγνωστη αιτία!

9 Ιουνίου 2019 11:17
Λαμία: Πυρκαγιά σε κέντρο φιλοξενίας προσφύγων!

Πυρκαγιά ξέσπασε κοντά στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων Θερμοπυλών λίγο μετά τις 07.00 το πρωί!

Η φωτιά ξέσπασε σε περιοχή με ξερά χόρτα ανάμεσα στα κτήρια της δομής και στο εγκαταλειμμένο πρατήριο καυσίμων στην παλιά εθνική οδό Λαμίας-Αθηνών, στο ύψος των ιαματικών πηγών.

Ωστόσο με την έγκυρη παρέμβαση προσφύγων, του προσωπικού του κέντρου φιλοξενίας και 2 οχημάτων της πυροσβεστικής τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο και τελικά κατασβέστηκε. Η φωτιά ξεκίνησε , από άγνωστη αιτία, από κοντινό πάρκινγκ όπου σταθμεύουν νταλίκες που πραγματοποιούν διεθνείς μεταφορές.


Καβάλα: Άντρας κάηκε στο σπίτι και δίπλα του βρέθηκε ένα κουβάς νερό!

Τραγική κατάληξη είχε η φωτιά η οποία ξέσπασε το απόγευμα του Σαββάτου 8 Ιουνίου 2019 στο κέντρο της Καβάλας καθώς βρέθηκε νεκρός ο ηλικιωμένος ένοικος του διαμερίσματος.

Ο άτυχος 83χρονος, ο οποίος ζούσε μόνος του, βρέθηκε από τους πυροσβέστες οι οποίοι έσπευσαν στο σπίτι πίσω από την εξώπορτα του σπιτιού του με έναν κουβά νερό δίπλα του και πιθανολογείται ότι προσπάθησε να σβήσει τη φωτιά μόνος του, όμως δεν τα κατάφερε, καθώς έχασε τις αισθήσεις του από τους καπνούς και δεν μπόρεσε να βγει έξω από το διαμέρισμα το οποίο υπέστη ζημιές από τη φωτιά...

Τι συνέβη νωρίτερα...

Η φωτιά ξεκίνησε από την κουζίνα, ενώ εκείνη τη στιγμή στο σπίτι βρίσκονταν ένας ηλικιωμένος

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά ξεκίνησε από την κουζίνα, ενώ εκείνη τη στιγμή μέσα στο διαμέρισμα βρίσκονταν ένας ηλικιωμένος.

Στο σημείο έσπευσε αμέσως ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καβάλας, καθώς και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ η φωτιά περιορίστηκε έγκαιρα πριν προλάβει να προκαλέσει σοβαρές ζημιές στο υπόλοιπο διαμέρισμα, πλην της κουζίνας.

Πηγή:kavalapost.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share