Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συνελήφθη ο άντρας που έσπειρε τον πανικό σε ξενοδοχείο στην Κρήτη!

Εξέλιξη στην υπόθεση...

8 Ιουνίου 2019 14:08
Συνελήφθη ο άντρας που έσπειρε τον πανικό σε ξενοδοχείο στην Κρήτη!

36χρονος απείλησε με πυροβόλο όπλο 35χρονη εργαζόμενη σε ξενοδοχειακή επιχείρηση στην Κρήτη και έσπειρε τον πανικό. Τελικά συνελήφθη σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου ο 36χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Μετά το περιστατικό μετέβησαν στο σημείο αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε) Ηρακλείου, της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) Ηρακλείου και του Τμήματος Ειδικών Αποστολών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης.

Κατόπιν συντονισμένη αστυνομικής επιχείρησης εντοπίσθηκε ο 36χρονος στον περιβάλλοντα χώρο της επιχείρησης και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα όπλο.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου»

Κρήτη: Ξυλοκόπησαν και έστειλαν στο νοσοκομείο 31χρονο!

Στο νοσοκομείο βρέθηκε από τα ξημερώματα της Παρασκευής στην Κρήτη ένας άνδρας 31 ετών, ο οποίο έπεσε θύμα ξυλοδαρμού.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δύο φερόμενων δραστών, ηλικίας 22 και 25 ετών

Ο 31χρονος έφερε ένα θλαστικό τραύμα στο κεφάλι, ενώ οι νεαροί φερόμενοι ως δράστες τον χτύπησαν και στο θώρακα.

Για τον εντοπισμό των δύο δραστών η αστυνομία εξαπέλυσε - από την πρώτη στιγμή - ανθρωποκυνηγητό, ενώ μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής ο 22χρονος και ο 25χρονος εξακολουθούσαν να αναζητούνται.

Αδιανόητο: Βρήκε ερωτικό μήνυμα στο κινητό της γυναίκας του και της έκοψε τα μαλλιά με ένα μαχαίρι!

Νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας συνέβη στην Κρήτη όταν ένας 44χρονος έκοψε τα μαλλιά της 39χρονης συζύγου του με μαχαίρι όταν βρήκε, όπως υποστηρίζει, στο κινητό της τηλέφωνο μήνυμα ερωτικού περιεχομένου από τον εργοδότη της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πατρίς», η υπόθεση εκδικάστηκε χθες στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου με τον 44χρονο σύζυγο να κάθεται στο εδώλιο με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής απλής σωματικής βλάβης και της ενδοοικογενειακής βίας.

Στην προανακριτική της κατάθεση η 39χρονη υποστήριξε ότι ενώ ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι, απογευματινές ώρες, ο άνδρας της έκατσε πάνω της και χωρίς να προλάβει να αντιδράσει τής έκοψε σχεδόν όλα τα μαλλιά με ένα μαχαίρι που είχε πάρει από την κουζίνα.


Ταυτόχρονα την χτυπούσε στο πρόσωπο. Εκείνη τότε άρχισε να ουρλιάζει και να καλεί σε βοήθεια. Τις φωνές της άκουσαν κάποιοι γείτονες που άρχισαν να χτυπούν την πόρτα του σπιτιού για να δουν τι συμβαίνει. Ο 44χρονος υποχρεώθηκε να το βάλει στα πόδια.

Η 39χρονη στην κατάθεση της ανέφερε ότι έχει υποστεί σοκ, καταγγέλλοντας ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα ο σύζυγος της είναι επιθετικός απέναντι της.

Σχεδόν δύο ώρες αργότερα ο 44χρονος εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου όπου και συνελήφθη. Στην απολογία του αποδέχθηκε την κατηγορία, υποστηρίζοντας ότι έχασε την ψυχραιμία του όταν βρήκε στο κινητό τηλέφωνο της γυναίκας του ερωτικό μήνυμα από το αφεντικό της.

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο και του επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης 18 μηνών.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share