Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Bόλος: Πολλές περιοχές χωρίς ρεύμα - Κυκλοφοριακό κομφούζιο!

Πολλοί εγκλωβισμένοι!

7 Ιουνίου 2019 20:41
Bόλος: Πολλές περιοχές χωρίς ρεύμα - Κυκλοφοριακό κομφούζιο!

Χωρίς ηλεκτροδότηση είναι από τις 7 το απόγευμα μεγάλα τμήματα του Βόλου, τόσο σε κεντρικές και περιφερειακές περιοχές, όσο και πολλά προάστια.

Η διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος έχει δημιουργήσει προβλήματα σε επιχειρήσεις και οικείες με εγκλωβισμούς σε ασανσέρ, αλλά και κυκλοφοριακό κομφούζιο σε κεντρικές αρτηρίες.

Οι περιοχές που έχουν μείνει χωρίς ηλεκτροδότηση είναι οι Άγιοι Ανάργυροι, τα Παλαιά, το Οξυγόνο, τα Εφτά Πλατάνια, μεγάλα τμήματα της Νέας Ιωνίας, ο Άγιος Παντελεήμονας καθώς και τα Πευκάκια, οι Αλυκές και ο Άγιος Στέφανος.

Το πρόβλημα έχει εντοπισθεί και ήδη τεχνικοί της ΔΕΔΔΗΕ εργάζονται για την αποκατάσταση της βλάβης.

Τήνος: Μεγάλη κινητοποίηση του Λιμενικού για τη σωτήρια βρέφους!

Σε θρίλερ εκτυλίχθηκε στη Τήνο το πρωί της Παρασκευής για τη μεταφορά ενός βρέφους 8 μηνών που αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας και έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Σύρου.

Το 8μηνο βρέφος έπρεπε να μεταφερθεί κατεπειγόντως από τη Τήνο στο Νοσοκομείο της Σύρου. Μοναδική λύση για τη μεταφορά του βρέφους ήταν το φουσκωτό σκάφος, του Λιμενικού Σώματος – 346 το οποίο μάλιστα ανήκει στο Λιμεναρχείο Άνδρου καθώς το περιπολικό σκάφος του Λιμενικού σώματος 609 βρίσκεται για εργασίες συντήρησης και επισκευής σε ναυπηγείο του Περάματος.

Ωστόσο το αρχηγείο του Λιμενικού σώματος με διαταγή του Αρχηγού Λ.Σ Αντιναυάρχου Λ.Σ Σταμάτιου Ράπτη, είχε μεριμνήσει να αναπληρωθεί το κενό που είχε δημιουργηθεί με το σκάφος της Τήνου.

Ως γνωστόν από το νησί της Τήνου πραγματοποιούνται συχνές θαλασσιές διακομιδές, κάτι που επιβεβαιώθηκε και ευτυχώς που το Λιμενικό σώμα είχε μεριμνήσει.

Στο σκάφος επέβαινε ο Λιμενάρχης Τήνου, Υποπλοίαρχος Αποστολόπουλος Βασίλειος, οποίος και διενήργησε τη διακομιδή μαζί με το στέλεχος του Λιμενικού Φανερό Ιωάννη.

Στο λιμάνι της Σύρου, βρισκόταν ήδη το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο εκλήθη από το Λιμεναρχείο Σύρου και μετέφερε ιατρό και το 8μηνο μωράκι στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση του βρέφους βρίσκεται σταθερή αλλά έχει διαφύγει το κίνδυνο. Αν χρειαστεί θα επαναλάβουμε υπό οποιεσδήποτε συνθήκες και είμαστε ευτυχείς που το μωράκι είναι πλέον σε καλά χέρια στο Νοσοκομείο της Σύρου.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share