Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κως: Βρήκαν 3 κιλά χασίς μέσα στο μαγαζί του!

Οι αστυνομικοί έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα!

6 Ιουνίου 2019 14:42
Κως: Βρήκαν 3 κιλά χασίς μέσα στο μαγαζί του!

Την αποθήκη της επιχείρησης στην οποία εργαζόταν στην Κω είχε μετατρέψει σε «καβάντζα» όπου έκρυβε τις μεγάλες ποσότητες χασίς και μεθαμφεταμίνης που διακινούσε σε χρήστες του νησιού, ένας 20χρονος Έλληνας ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας.

Οι αστυνομικοί έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο κατάστημα μετά από πληροφορίες ότι κρύβονταν ναρκωτικά και δεν άργησαν να ανακαλύψουν τις 11 συσκευασίες που είχε κρύψει ο νεαρός εργαζόμενος. Συνολικά, περιείχαν τρία κιλά και 115 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη 4,7 γραμμάρια μεθαμφεταμίνης (MDMA), το γνωστό «ναρκωτικό των πάρτι» που αποτελεί την κύρια ουσία για το Ecstasy, αλλά και μια ζυγαριά ακριβείας.

Ο 20χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία με κατηγορίες για κατοχή και αποθήκευση ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω, ενώ κατασχέθηκαν και 425 ευρώ τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του ως προερχόμενα από τις πωλήσεις που είχε ήδη κάνει.

Αδιανόητο: Aνήλικος αποπειράθηκε να κλέψει 6 αυτοκίνητα!

Στα δίχτυα της παρανομίας, στα οποία είχαν μπλέξει και οι ίδιοι, τράβηξαν ένα αγοράκι μόλις 13 χρόνων δυο 19χρονοι στη Ρόδο και μαζί του παραβίασαν έξι σταθμευμένα αυτοκίνητα στο από τις 21 Μαΐου ως την περασμένη Δευτέρα με σκοπό να τα κλέψουν!

Μόνο με ένα από αυτά, όμως, κατάφεραν τελικά να κάνουν βόλτες.

Οι έξι περιπτώσεις εξιχνιάστηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας που ταυτοποίησαν τους τρεις νεαρούς Έλληνες δράστες, όμως συνελήφθη μόνο ο 13χρονος.

Στην δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για κλοπή τροχοφόρου τετελεσμένη και σε απόπειρα και οδηγήθηκε με αυτήν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, περιλαμβάνονται οι δυο συνεργοί του, αλλά και οι γονείς του που κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share