Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Πέθανε ο Τ. Κωστόπουλος!

Θλίψη!

6 Ιουνίου 2019 08:11
Πέθανε ο Τ. Κωστόπουλος!

Την τελευταία του πνοή άφησε χθες, σε ηλικία 70 χρόνων, στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου νοσηλευόταν, ο συνταξιούχος αστυνομικός Αριστοτέλης-Τέλης Κωστόπουλος. Θλίψη σε Star και ΣΚΑΙ - Έφυγε απο τη ζωή γνωστή δημοσιογράφος!

Ο εκλιπών αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και νοσηλευόταν στο Αχιλλοπούλειο. Αφήνει πίσω του σύζυγο, παιδιά και εγγόνια. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 11.30’ το πρωί στον ιερό ναό του Αγ. Γεωργίου Αγριάς.

Θρίλερ στην Πάτρα: Εντοπίστηκε πτώμα σε διαμέρισμα!

Συναγερμός στην αστυνομία μετά τον εντοπισμό ενός πτώματος σε διαμέρισμα στην Πάτρα.

Νεκρός εντοπίστηκε ένας άνδρας το μεσημέρι της Τετάρτης, μέσα στο διαμέρισμα του, στον 4ο όροφο πολυκατοικίας που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Παναχαϊκού και Ιεροθέου, στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας δεν είχε δώσει σημεία ζωής εδώ και πέντε μέρες.

Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της Αστυνομίας, οι οποίοι διεξάγουν έρευνες για να διαπιστώσουν τι ακριβώς έχει συμβεί.

Περίοικοι ενημέρωσαν ότι από το σπίτι «βγαίνει» έντονη δυσοσμία με αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί η ΕΛ.ΑΣ. αλλά και να κληθεί στο σημείο και ασθενοφόρο.

Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο στο ύψος της Οβρυάς!

Σοβαρό τροχαίο στο ύψος της Οβρυάς στην Πάτρα με έναν άνδρα τραυματία!

Σύμφωνα με το patrastimes, το τροχαίο έγινε στις 23:15 το βράδυ, στην οδό Δημοκρατίας στην Οβρυά, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Στο τροχαίο εμπλέκεται μία μηχανή, στην οποία επέβαινε ένας άνδρας ηλικίας περίπου 30 ετών. Δυστυχώς όμως, ο αναβάτης φέρεται να μη φορούσε κράνος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο του Ρίου. Όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα, ο 30χρονος έχει μεταφερθεί με πολλαπλά τραύματα και κακώσεις. Προς το παρόν δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια του ατυχήματος.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρή εργαζόμενη ξενοδοχείου!

Σοκ στα Χανιά: Μαθητές Δημοτικού έγιναν ''λιώμα'' και κατέληξαν στο νοσοκομείο!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις και νέα για την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share