Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρή εργαζόμενη ξενοδοχείου!

Τη βρήκαν μέσα στο δωμάτιό της!

5 Ιουνίου 2019 13:11
Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρή εργαζόμενη ξενοδοχείου!

Στο πένθος βυθίστηκε η Κρήτη από τον θάνατο μιας γυναίκας, 42 ετών, η οποία ήταν εργαζόμενη σε ξενοδοχείο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η γυναίκα εργαζόταν σε ξενοδοχείο του νησιού στην Ιεράπετρα. Όπως κάθε πρωί έτσι και σήμερα όλοι οι συνάδελφοί της την περίμεναν προκειμένου να ξεκινήσουν όλοι οι μαζί την δουλειά.

Ωστόσο η άτυχη γυναίκα δεν εμφανιζόταν και όσο περνούσε η ώρα η ανησυχία γινόταν όλο και μεγαλύτερη.

Αφού η γυναίκα δεν είχε δώσει ακόμα το "παρών" στη συγκέντρωσή των εργαζομένων αποφασίστηκε να μπουν στο δωμάτιο όπου διέμενε. Η άτυχη γυναίκα βρισκόταν νεκρή εντός αυτού. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ο θάνατός της οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Τραγωδία στην Κρήτη: Λόγω ερωτικής απογοήτευσης αυτοκτόνησε ο 27χρονος

Συγκλονισμένη η κοινωνία της Κρήτης από την αυτοκτονία ενός 27χρονου, ο οποίος έπεσε από τα Ενετικά Τείχη στο Ηράκλειο σήμερα νωρίς το απόγευμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 27χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του, λόγω ερωτικής απογοήτευσης.

Διερχόμενοι οδηγοί και πολίτες, έζησαν σκηνές φρίκης παρακολουθώντας την πτώση του από τα Ενετικά Τείχη στο οδόστρωμα και την δραματική κατάληξη που είχε για τον νεαρό άνδρα.

Ο 27χρονος φίλος της ΑΕΚ και γραμμένος στο κλαμπ της ορίτζιναλ του Ηρακλείου, δεν άντεξε τον χωρισμό με την κοπέλα του και όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες ανέβηκε στα Τείχη και πήδηξε στο κενό.
Ο 27χρονος αυτόχειρας, δεν αντιμετώπιζε κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα. Να σημειωθεί ελάχιστα μέτρα από το σημείο της πτώσης του βρίσκεται το οικογενειακό κατάστημα και εκείνη την ώρα βρισκόταν μέσα η μητέρα του. Όπως φαίνεται, ο νεαρός δεν άντεξε τον χωρισμό του με την κοπέλα του την οποία λάτρευε και αποφάσισε να βάλει τέλος στην ζωή του.
 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share