Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θεσσαλονίκη: Άγρια συμπλοκή με έναν τραυματία!

Στην περιοχή ΦΙΞ!

5 Ιουνίου 2019 09:28
Θεσσαλονίκη: Άγρια συμπλοκή με έναν τραυματία!

Μια συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών σημειώθηκε τα ξημερώματα στην περιοχή ΦΙΞ στη Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα άτομο.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 4:00 τα ξημερώματα με αποτέλεσμα ένας 23χρονος νεαρός να τραυματιστεί από αιχμηρό αντικείμενο.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε στο νοσοκομείο Παπανικολάου τον νεαρό ο οποίος έφερε θλαστικά τραύματα στη γνάθο και στον θώρακα.

Θεσσαλονίκη: Σοβαρό τροχαίο με πέντε τραυματίες!

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα, στο ύψος της Γεωργικής Σχολής στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν πέντε άτομα.

Δεν έχει γίνει γνωστή ακόμη η κατάσταση της υγείας των τραυματιών.

Θεσσαλονίκη: Σφοδρό τροχαίο με έναν άντρα νεκρό!

Θρήνος έχει ξεσπάσει στην Θεσσαλονίκη, μετά την είδηση ότι βρέθηκε νεκρός σε τροχαίο ο....

83χρονος, ο οποίος το απόγευμα της Δευτέρας και κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, οδηγώντας το μοτοποδήλατό του, συγκρούστηκε με φορτηγό.

Το δυστύχημα έγινε στην περιοχή της Νέας Μαγνησίας, στη Θεσσαλονίκη, γύρω στις 17:30, με τον ηλικιωμένο άνδρα να τραυματίζεται αρχικά σοβαρά.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε, αλλά δυστυχώς κατά την διακομιδή του σε εφημερεύον νοσοκομείο, άφησε την τελευταία του πνοή, λίγη ώρα αργότερα, σύμφωνα με το thestival. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share