Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φυλακές Τρικάλων: Κρατούμενος επιχείρησε να αυτοκτονήσει!

Έγινε άμεσα αντιληπτός!

4 Ιουνίου 2019 22:39
Φυλακές Τρικάλων: Κρατούμενος επιχείρησε να αυτοκτονήσει!

Με χάπια προσπάθησε να αυτοκτονήσει ένας κρατούμενος στις Φυλακές Τρικάλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κρατούμενος έγινε άμεσα αντιληπτός και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο εσπευσμένα. Ωστόσο, η ζωή του δεν βρέθηκε σε κίνδυνο. Μέχρι στιγμής, αδιευκρίνιστοι παραμένουν οι λόγοι που τον οδήγησαν στη συγκεκριμένη πράξη.

Ο κρατούμενος φέρεται ότι είναι επικίνδυνος, και ως εκ τούτου, για τη μεταγωγή του στήθηκε μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας. Στο Νοσοκομείο παραμένουν ισχυρές δυνάμεις.

Φυλακές Κορυδαλλού: Αυτοκτονία κρατούμενου στο ψυχιατρείο!

Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 61χρονος κατάδικος στις φυλακές Κορυδαλλού, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος στο κελί του, στο ψυχιατρείο των φυλακών.

Ο 61χρονος είχε πάρει εξιτήριο προκειμένου να μεταφερθεί σε άλλη φυλακή ωστόσο παρέμενε στο ψυχιατρείο καθώς λόγω των επερχόμενων εκλογών, έχουν ανασταλεί οι μεταγωγές.

Είχε καταδικαστεί το 2018 για τη δολοφονία της νύφης του, μέσα σε νυχτερινό κέντρο στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Στις αρχές Οκτωβρίου του 2018 είχε επιτεθεί με μαχαίρι στην 53χρονη πρώην σύζυγο του αδελφού του όπου τις κατάφερε πολλαπλές μαχαιριές σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Συναγερμός στις φυλακές Τρικάλων: Νεκρός κρατούμενος μετά από συμπλοκή!

Νεκρός μεταφέρθηκε πριν από λίγη ώρα στο Νοσοκομείο Τρικάλων κρατούμενος στις ΦυλακέςΤρικάλων.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα trikalaola.gr, πρόκειται για 60χρονο Έλληνα κρατούμενο, ο οποίος έπειτα από έντονο καβγά που είχε με αλλοδαπό συγκρατούμενο του δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του.

Αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Τρικάλων, αλλά ήταν ήδη αργά αφού έχασε την ζωή του. Βέβαια θα ακολουθήσει και ιατροδικαστή εξέταση, ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Να σημειωθεί ότι πριν από λίγες ημέρες είχαμε και άλλες συμπλοκές στις φυλακές Τρικάλων, όπου ένας κρατούμενος επιτέθηκε σε σωφρονιστικό υπάλληλο

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Βίντεο ντοκουμέντο απο τις φυλακές Κορυδαλλού: H εν ψυχρώ δολοφονία κρατούμενου!

Νέο επεισόδιο στις φυλακές Κορυδαλλού: Mαχαίρωσαν κρατούμενο!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις και νέα για την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 
 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share