Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Λαμία: Οδηγός χτύπησε ντελιβερά και εξαφανίστηκε!

Τον έπιασε η αστυνομία!

4 Ιουνίου 2019 21:12
Λαμία: Οδηγός χτύπησε ντελιβερά και εξαφανίστηκε!

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στο κέντρο της Λαμίας. Οδηγός χτύπησε ντελιβερά και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Το τροχαίο σημειώθηκε 10 λεπτά μετά τις 3 το μεσημέρι της Τρίτης στην οδό Κύπρου στη Λαμία και μια ημέρα έπειτα από άλλο παρόμοιο περιστατικό, όπου οδηγός παρέσυρε μοτοσυκλετιστή.

Το μηχανάκι που οδηγούσε νεαρός ντελιβεράς που μετέφερε καφέδες, δέχτηκε χτύπημα από ΙΧΕ. Σύμφωνα μάλιστα με το lamiareport.gr, ο οδηγός του αυτοκινήτου φαίνεται πως δεν είδε καθόλου το δίκυκλο.

Αν και στην αρχή ο οδηγός κοντοστάθηκε, στη συνέχεια απομακρύνθηκε από το σημείο του ατυχήματος χωρίς να αφήσει στοιχεία. Περαστικοί ωστόσο που βρέθηκαν μπροστά στο συμβάν συγκράτησαν τον αριθμό πινακίδας του, με αποτέλεσμα να εντοπιστεί από την αστυνομία.

Ευτυχώς, ο αναβάτης του δικύκλου φορούσε κράνος και έτσι δεν τραυματίστηκε κατά το τροχαίο. Ωστόσο, το μηχανάκι του όμως υπέστη σοβαρές ζημιές, τις οποίες υποθέτουμε πως θα καλύψει η ασφάλεια του οδηγού του αυτοκινήτου.

Σοβαρό τροχαίο στη Λαμία!

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις επτά το πρωί στη Λεωφόρο Καλυβίων, στο ύψος του ΚΕΥΠ, στη Λαμία.

Αυτοκίνητο κινούταν προς Καλύβια, όταν ξαφνικά ο 25χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο. Το αυτοκίνητο αρχικά χτύπησε δεξιά στο πεζοδρόμιο και στη συνέχεια ανεξέλεγκτο ανέβηκε το διάζωμα και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα.

Η ξέφρενη πορεία του αγροτικού σταμάτησε σε δέντρο, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει σύγκρουση με άλλο αυτοκίνητο που κινούταν στο αντίθετο ρεύμα.

Ο νεαρός οδηγός όπως και συνομήλικος συνοδηγός του στάθηκαν επίσης τυχεροί, αφού νοσηλεύονται ελαφρά τραυματισμένοι στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Σοκ στη Λαμία: Συγκρούστηκε με φορτηγό καθώς πήγαινε στο μνημόσυνο του αδελφού της!

Απίστευτο αυτό που συνέβη στην Λαμία! Σφοδρό τροχαίο αφού ΙΧ συγκρούστηκε με φορτηγό καθώς πήγαινε στο μνημόσυνο του αδελφού της!

Σύμφωνα με το lamianow.gr, από άγνωστη αιτία ένα επιβατικό όχημα το οποίο οδηγούσε μια γυναίκα από την Καστοριά και είχε κατεύθυνση προς Αθήνα συγκρούστηκε με ένα φορτηγό το οποίο ανέβαινε προς Δομοκό και οδηγούσε ένας Ρουμάνος. Να σημειώσουμε ότι από το τροχαίο τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι η γυναίκα οδηγός.

Το συγκεκριμένο τροχαίο έρχεται λίγο μετά από εκείνο που είχε συμβεί στο κέντρο της πόλης, όταν αυτοκίνητο καρφώθηκε σε δέντρο.

Οι εικόνες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από το τροχαίο ατύχημα είναι χαρακτηριστικές.

Οι φωτογραφίες σοκ του τροχαίου

Εν τω μεταξύ σοκ προκαλούν οι φωτογραφίες από το τροχαίο που αποδεικνύουν τη σφοδρότητα της σύγκρουσης.

Ουσιαστικά, όπως φαίνεται και στη φωτό, το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου διαλύθηκε.

Στην παρακάτω φωτό διακρίνεται και η ζημιά που προκλήθηκε στο άλλο όχημα:

TAGS
 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share