Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Σοκ στην Κρήτη: Γιος επιχειρηματία ο 27χρονος που έπεσε από τα Ενετικά Τείχη!

Προσοχή σκληρές εικόνες

4 Ιουνίου 2019 19:15
Σοκ στην Κρήτη: Γιος επιχειρηματία ο 27χρονος που έπεσε από τα Ενετικά Τείχη!

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία στο Ηράκλειο, Κρήτης έπειτα από το θάνατο ενός 27χρονου άνδρα.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ο 27χρονος ανέβηκε στα Ενετικά τείχη στην Πύλη Ιησού και έπεσε μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά δυστυχώς ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Ο 27χρονος ήταν γιος γνωστού επιχειρηματία του Ηρακλείου. Δείτε τις φωτογραφίες από το σημείο - Προσοχή, σκληρές εικόνες:

Κρήτη: Στη φυλακή 78χρονος που έκανε σεξουαλικές προτάσεις σε 13χρονη!

Χωρίς να παραστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης ενός έτους ο 78χρονος που έκανε προτάσεις για ασελγείς πράξεις σε ένα 13χρονο κορίτσι, την περασμένη Πέμπτη, έξω από την εκκλησία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Μασταμπά.

Ο ηλικιωμένος, ο οποίος συνελήφθη όταν τον κατήγγειλα η ανήλικη μαζί με τη μητέρα της, κρίθηκε ερήμην ένοχος για την κατηγορία της απόπειρας προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και καταδικάστηκε. Στο δικαστήριο δεν εμφανίστηκε, καθώς έχει τεθεί από τους συγγενείς του σε περιορισμό κατ’ οίκον λόγω άνοιας. Μάλιστα, οι δικοί του προσκόμισαν τις σχετικές ιατρικές γνωματεύσεις.

Ο ηλικιωμένος είχε σταματήσει το αυτοκίνητό του έξω από την εκκλησία, στο προαύλιο της οποίας κάθονταν η 13χρονη μαθήτρια μαζί με φίλες της και τις φώναξε, τάχα για να ρωτήσει κάτι. Όταν τον πλησίασε η μικρή, της έκανε ανήθικες προτάσεις και έφυγε.

Ωστόσο, η 13χρονονη πρόλαβε να τραβήξει την φωτογραφία του αυτοκινήτου του και την παρέδωσε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας που τον ταυτοποίησαν άμεσα και τον συνέλαβαν.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Κρήτη: Άνδρας έπεσε από βράχια!

Συναγερμός στην αστυνομία: Νεκρός άντρας στην Κρήτη - Τον βρήκε συγγενής του!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις και νέα για την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share