Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σπαραγμός για τον 27χρονο Δημήτρη: Σκοτώθηκε πάνω στην μηχανή του!

Τραγωδία!

4 Ιουνίου 2019 10:06
Σπαραγμός για τον 27χρονο Δημήτρη: Σκοτώθηκε πάνω στην μηχανή του!

Θρήνος στην Πάτρα για το χαμό 27χρονου οδηγού μηχανής, το βράδυ της Δευτέρας (03-06-2019) στην Οβρυά της Πάτρας. Τροχαίο στην Βάρκιζα: Μάχη για την ζωή της δίνει η 14χρονη!

Η μηχανή στην οποία επέβαινε ο νεαρός συγκρούσθηκε με ΙΧ στη συμβολή των οδών Ακρωτηρίου και 17 Νοέμβρη.

Ο 27χρονος μεταφέρθηκε άμεσα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Οι προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν δεν απέφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με το thebest.gr και το patrastimes.gr, στο μοιραίο σημείο της θανατηφόρας σύγκρουσης επικράτησε πανικός και η κυκλοφορία διακόπηκε.

Εικόνες στο σημείο του τροχαίου στην Πάτρα:

Ο άτυχος άντρας μεταφέρθηκε με σοβαρές κακώσεις με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο του Ρίου και οδηγήθηκε αμέσως στην ανάνηψη χωρίς ωστόσο οι γιατροί να μπορέσουν να τον κρατήσουν στη ζωή καθώς κατέληξε λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Λέσβος: Ένας νεκρός και 2 τραυματίες από τροχαίο!

Δεύτερη τραγωδία σε τέσσερις μέρες στην άσφαλτο της Λέσβου. Εχθές, Τετάρτη βράδυ, το σκουτεράκι που οδηγούσε ένας 40χρονος συγκρούστηκε με μηχανή μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε 29χρονος, με συνεπιβάτη τον 30χρονο φίλο του.

Το αποτέλεσμα ήταν ο οδηγός του σκούτερ να αφήσει την τελευταία του πνοή στο οδόστρωμα, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των διασωστών του ΕΚΑΒ να τον κρατήσουν στη ζωή.

Τα δύο άλλα εμπλεκόμενα άτομα τραυματίστηκαν, ο ένας ελαφρά, ο άλλος βαρύτερα, και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Μυτιλήνης όπου παραμένουν μέχρι αυτή τη στιγμή.

Να σημειωθεί ότι τα χαράματα της Κυριακής σε σύγκρουση δυο δικύκλων στην Παναγιούδα, τέσσερα χιλιόμετρα βόρεια της Μυτιλήνης, σκοτώθηκαν τρεις νέοι άνθρωποι.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share