Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο στο ύψος της Οβρυάς!

Τι συνέβη;

4 Ιουνίου 2019 00:22
Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο στο ύψος της Οβρυάς!

Σοβαρό τροχαίο στο ύψος της Οβρυάς στην Πάτρα με έναν άνδρα τραυματία!

Σύμφωνα με το patrastimes, το τροχαίο έγινε στις 23:15 το βράδυ, στην οδό Δημοκρατίας στην Οβρυά, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Στο τροχαίο εμπλέκεται μία μηχανή, στην οποία επέβαινε ένας άνδρας ηλικίας περίπου 30 ετών. Δυστυχώς όμως, ο αναβάτης φέρεται να μη φορούσε κράνος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο του Ρίου. Όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα, ο 30χρονος έχει μεταφερθεί με πολλαπλά τραύματα και κακώσεις. Προς το παρόν δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια του ατυχήματος.

Ανατριχίλα: Η τελυταία φωτογραφία του Ρέγες, μαζί με τα ξαδέλφια του, δευτερόλεπτα πριν σκοτωθούν!

Ενα από τα ξαδέλφια του Χοσέ Αντόνιο Ρέγες που βρισκόταν μέσα στο μοιραίο αυτοκίνητο λίγο πριν τραγωδία είχε ανεβάσει στα social media μια φωτογραφία στην οποία φαινόταν ο αγαπημένος ποδοσφαιριστής, στιγμές πριν χάσει τη ζωή του. Σπάραξαν καρδιές στην κηδεία του Ρέγιες: Τραγικές φιγούρες σύζυγος και παιδιά! (video+photos)

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ισπανικά Μέσα Ενημέρωσης, η εν λόγω φωτογραφία τραβήχτηκε περίπου μία ώρα πριν από το θανατηφόρο τροχαίο. Οπως έγινε νωρίτερα γνωστό, ο Ρέγιες οδηγούσε ένα αυτοκίνητο με 380 άλογα και σύμφωνα με εκτίμηση των ειδικών την ώρα της σύγκρουσης έτρεχε με περίπου 237 χλμ την ώρα.

Οι πρώτες εκτιμήσεις των εμπειρογνωμόνων αναφέρουν ότι το τροχαίο οφείλεται σε σκασμένο λάστιχο ή ανθρώπινο λάθος. Σημειώνεται, ότι από την φωτογραφία πάντως φαίνεται ότι ο Ρέγιες, που οδηγούσε, φορούσε ζώνη. Στο μοιραίο όχημα, υπήρχαν δύο ακόμη επιβάτες (συγγενικά πρόσωπα του Ρέγες). Ο ένας έχασε τη ζωή του και ο άλλος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share