Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τρίκαλα: Συνελήφθη 87χρονος επιδειξίας!

Γνώριμος στις αρχές ο ηλικιωμένος.

3 Ιουνίου 2019 18:24
Τρίκαλα: Συνελήφθη 87χρονος επιδειξίας!

Στην σύλληψη ενός 87χρονου επιδειξία προχώρησε η αστυνομία στα Τρίκαλα, έπειτα από καταγγελία γυναίκας πως ηλικιωμένος είχε κατεβάσει το παντελόνι του και αυνανιζόταν δημοσίως.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tv10.gr, το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας επί της Χαριλάου Τρικούπη, κοντά στην πλατεία Βουβής.

Η γυναίκα αντέδρασε άμεσα, ειδοποιώντας τις αστυνομικές αρχές και ο ηλικιωμένος για άλλη μια φορά συνελήφθη.

Χερσόνησος: Συνελήφθη τουρίστας - επιδειξίας

Ποινή επτά μηνών με αναστολή για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές δικαστήριο Ηρακλείου σε έναν 49χρονο Ρώσο τουρίστα που τα «έτσουξε» για τα καλά και έκανε… στριπτίζ μπροστά σε εκατοντάδες περαστικούς και θαμώνες νυχτερινών κέντρων της Χερσονήσου στην Κρήτη!

Αρχικά, ο Ρώσος κυκλοφορούσε στον δρόμο κάνοντας «οχτάρια» και τραγουδώντας δυνατά, ενώ ταυτόχρονα γελούσε και ενοχλούσε τις κοπέλες που έτυχε να περνούν από δίπλα του. Κάποια στιγμή, όμως, άρχισε να βγάζει ένα– ένα τα ρούχα του, ώσπου έμεινε όπως τον… γέννησε η μαμά του και συνέχισε να περπατάει επιδεικνύοντας τα γεννητικά του όργανα σε όσους τον παρατηρούσαν.

Κάποιοι ειδοποίησαν το τοπικό αστυνομικό τμήμα, άνδρες του οποίου εντόπισαν τον αλλοδαπό με αδαμιαία -πλέον- περιβολή, τον έχωσαν σε ένα περιπολικό και, όταν ξεμέθυσε τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, ο οποίος του άσκησε δίωξη και τον παρέπεμψε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία.

Στο δικαστήριο, ο 49χρονος επιδειξίας ζήτησε συγνώμη και δικαιολογήθηκε ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και δεν ήξερε τι έκανε, ωστόσο δεν απέφυγε την «καμπάνα».

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Σοκ στην Βοιωτία: 55χρονος έδειχνε τα τα γεννητικά του όργανα μέσα σε παιδική χαρά!

Σοκ: Συνελήφθη επιδειξίας έξω από παιδική χαρά!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 
 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share