Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στη Σαντορίνη: Νέα στοιχεία για τον θάνατο της 14χρονης!

Η θλίψη δεν τελειώνει...

3 Ιουνίου 2019 15:05
Τραγωδία στη Σαντορίνη: Νέα στοιχεία για τον θάνατο της 14χρονης!

Σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή της Τατιάννας Σταφανίδου, ήρθαν στο φως νέα στοιχεία για το θάνατο της 14χρονης.

Όλη η Ελλάδα έχει συγκλονιστεί από τον τραγικό τρόπο που η 14χρονη έχασε τη ζωή της στο πάρτι της φίλης της. Σύμφωνα με νέα στοιχεία στο πάρτι υπήρχαν και 2 αγόρια ενώ οι ανήλικοι έπιναν αλκοόλ και δεν υπήρχε επίβλεψη από κάποιον ενήλικα.

Στην εκπομπή μίλησε και ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης, ο οποίος ανέφερε ότι ακόμα δεν μπορεί να δώσει το τελικό πόρισμα θανάτου, αν δεν βγουν οι τοξολογικές.

"Την αφήσαμε να ξαπλώσει...."

Την ίδια στιγμή ένα νέο συγκλονιστικό στοιχείο έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με δημοσιογράφο της εκπομπής, ένα κορίτσι που ήταν στο μοιραίο πάρτι είπε στην κηδεία της 14χρονης:

"Έπινε πολύ και ζαλίστηκε. Την αφήσαμε ξαπλώσει και εμείς συνεχίσαμε το πάρτι. Μετά πήγαμε να δούμε πως είναι και παρατηρήσαμε ότι τα χείλη της έχουν μελανιάσει. Είχε χάσει τις αισθήσεις της, Δεν ξέραμε τι συμβαίνει φανταστήκαμε ότι είναι από το αλκοόλ. Δεν ξέραμε τι να κάνουμε και έτσι συνεχίσαμε το πάρτι.."

Δείτε το βίντεο:

Τραγωδία στην Σαντορίνη: "Δεν υπήρχε κανείς να προσέχει τα παιδιά"

Τραγωδία δίχως τέλος στην Σαντορίνη! Η άτυχη μάνα της 14χεονης συγκλονίζει με αυτά που αποκαλύπτει! "Δεν υπήρχε κανείς να προσέχει τα παιδιά" ισχυρίζεται!

«Στις 18:00 η ώρα έφυγε από εδώ. Ήταν η αγαπημένη της φίλη από το σχολείο (σσ. το κορίτσι που έκανε το πάρτι). Της είχα πει να επιστρέψει 22.00 με 22.15 το βράδυ. Την πήρα στις 22.15 δεν απάντησε. Ξαναπήρα, το σήκωσε η φίλη της και μου είπε ότι ήταν τουαλέτα.

Αργότερα μου είπε ότι έγινε κάτι σοβαρό και λιποθύμησε η Κατερίνα και ήταν δύο ώρες λιπόθυμη! Μου είπε ότι την είχαν βάλει να ξαπλώσει. Μετά από ότι έμαθα, την είχαν αφήσει να συνέλθει μόνη της και συνέχισαν εκείνοι το πάρτι μέσα. Τα παιδιά ήταν μόνα τους στο πάρτι, οι γονείς είχαν φύγει», δήλωσε η τραγική μητέρα στον Σκάι και την εκπομπή «Μαζί σου».

Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας της 14χρονης Κατερίνας που έφυγε από τη ζωή χθς στην Σαντορίνη, έπειτα από ένα πάρτι γενεθλίων φίλης της από το σχολείο.

«Στις 23.00 το βράδυ με πήραν και μου είπαν ότι πάνε στο νοσοκομείο. Με πήρε ο μπαμπάς της κοπέλας και μου είπε ότι το πάνε (το κορίτσι) με ασθενοφόρο. Η μητέρα της κοπέλας μου είπε να μην πάω από το σπίτι, γιατί ήταν άνω κάτω από το πάρτι. Όταν πήγα στο νοσοκομείο, το είχαν πάει νεκρό το παιδί μου», συνέχισε.

Δεν υπήρχε κανείς να προσέχει τα παιδιά

Ο πατέρας της εορτάζουσας που έκανε το πάρτι είχε αναφέρει ότι η κόρη του που είναι 13 χρονών δεν θα κατανάλωνε αλκοόλ. Οι γονείς, ετοίμασαν πίτες, αναψυκτικά, τυροπιτάκια και όχι αλκοόλ πριν φύγουν από το σπίτι. Επειδή το σπίτι έχει μόνο ένα δωμάτιο αποφάσισαν να φύγουν, για να μη νιώθουν άβολα τα περίπου 10 παιδιά που ήταν καλεσμένα.

Λίγο πριν φύγουν έφτασε η Κατερίνα, η οποία φαινόταν -σύμφωνα με τον πατέρα της φίλης της- να είχε καταναλώσει από πριν, ποσότητα αλκοόλ.

Παρά τα λεγόμενα του πατέρα ωστόσο, πληροφορίες ανέφεραν ότι το σπίτι ήταν γεμάτο με μπουκάλια αλκοολούχων ποτών.

«Μου είπαν ότι είχε πάει τα ποτά η κόρη μου. Δεν το πιστεύω εγώ αυτό. Από το σπίτι μας δεν λείπουν ποτά» ανέφερε η μητέρα της άτυχης Κατερίνας και πρόσθεσε ότι από το σπίτι της δεν έλειπε κανένα μπουκάλι με ποτό ενώ το χαρτζιλίκι του παιδιού ήταν μικρό και δεν του επέτρεπε να αγοράσει ποτά.

Η οικογένεια της άτυχης κοπέλας, έκανε μήνυση κατά παντός υπευθύνου για να διερευνηθούν τα αίτια θανάτου της 14χρονης.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share