Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πανικός στην Πάτρα: Ακυβέρνητο λεωφορείο δημιούργησε αναστάτωση αλλά και... ζημιές!

Εικόνες καταστροφής...

2 Ιουνίου 2019 08:37
Πανικός στην Πάτρα: Ακυβέρνητο λεωφορείο δημιούργησε αναστάτωση αλλά και... ζημιές!

Τρελή πορεία ακυβέρνητου λεωφορείου, στο κέντρο της Πάτρας...

Ήταν ξημερώματα Κυριακής όταν από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, αστικό λεωφορείο, που ήταν προσωρινά σταθμευμένο επί της οδού Αγίου Νικολάου, στο ύψος της Κανακάρη, ξεκίνησε την τρελή πορεία του.

Ο οδηγός στάθμευσε το μεγάλο όχημα προσωρινά στο σημείο, πιθανότατα χωρίς να το ακινητοποιήσει πλήρως, (οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν είχε τραβήξει χειρόφρενο). Έτσι το λεωφορείο του Αστικού ΚΤΕΛ , άρχισε να κινείται ακυβέρνητο, καθώς ο οδηγός είχε κατέβει σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, στον κατηφορικό δρόμο της Αγίου Νικολάου.

Η ανεξέλεγκτη πορεία του ακυβέρνητου οχήματος, είχε ως αποτέλεσμα να παρασύρει 5 αυτοκίνητα, που υπέστησαν σοβαρές ζημιές.

Η τρελή πορεία του λεωφορείου τερματίστηκε στη διασταύρωση με την οδό Κορίνθου, όπου «έπεσε» πάνω στην κολόνα με την κάμερα της Αστυνομίας, με αποτέλεσμα από την πτώση της να προκληθούν ζημιές σε τρία σταθμευμένα δίκυκλα.

Αμέσως στο σημείο έσπευσαν Αστυνομικοί, ενώ ο οδηγός μετακίνησε το λεωφορείο στην οδό Κορίνθου.

Γυαλιά καρφιά στην Πάτρα: Επίθεση με ρόπαλα σε 12 καταστήματα !

Ζημιές προκάλεσαν άγνωστοι σε καταστήματα στο κέντρο της Πάτρας, πραγματοποιώντας καταδρομική επίθεση, τα ξημερώματα της Κυριακής.

Οι δράστες έσπασαν με ρόπαλα τις τζαμαρίες σε τουλάχιστον 12 επιχειρήσεις στην Πάτρα. Πίσω τους άφησαν εκτεταμένες ζημιές στις επιχειρήσεις που βρίσκονται στην οδό Μαιζώνος, στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου και στην οδό Ρήγα Φεραίου, στο κέντρο της Πάτρας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα tempo24.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Σοκ στην Πάτρα: Άντρας έπεσε από μπαλκόνι!

Πάτρα: Συνθήματα για τον Δημήτρη Κουφοντίνα ακόμα και σε εκκλησία!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

TAGS
 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share