Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θεσσαλονίκη: Σύγκρουση οπαδών με αστυνομικούς (Video)

Τι συνέβη;

31 Μαΐου 2019 09:28
Θεσσαλονίκη: Σύγκρουση οπαδών με αστυνομικούς (Video)

Επεισόδιο μεταξύ οπαδών του Άρη και αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σημειώθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένα άτομο που βρισκόταν στον σύνδεσμο φίλων Άρη, στην οδό Μ. Αλεξάνδρου, πέταξε μπουκάλι προς διερχόμενους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Η αντίδραση των αστυνομικών ήταν άμεση. Ακινητοποίησαν ένα άτομο για να το προσαγάγουν. Τότε δέχτηκαν επίθεση με πέτρες, μπουκάλια και πυρσούς από φίλους του προσαχθέντα που έσπευσαν να τον απελευθερώσουν.

Το άτομο προσήχθη κανονικά και το επεισόδιο έληξε λίγη ώρα αργότερα.

Δείτε βίντεο από το συμβάν που εξασφάλισε το thestival.gr:

Θεσσαλονίκη: Μοτοσικλετιστής έχασε τη ζωή του σε τροχαίο!

Θανατηφόρο τροχαίο συνέβη τα ξημερώματα της Πέμπτης (30/05) στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας thestival.gr, το τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε λίγο πριν τις 23:00 το βράδυ στην περιοχή του ΙΚΕΑ. Η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο 56χρονος έπεσε σε τοιχίο, σε παράδρομο, κοντά σε κατάστημα παιχνιδιών. Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, ο θάνατος του οδηγού ήταν ακαριαίος. Άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγιος Παύλος, ωστόσο ο άνδρας ήταν ήδη νεκρός.

Τραυματίστηκε και μια γυναίκα
Την ίδια ώρα που σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα στη μηχανή επέβαινε και μια γυναίκα 50 ετών, η οποία φέρει σοβαρά τραύματα και μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Το τραγικό περιστατικό έρχεται λίγες ημέρες μετά το τροχαίο που είχε υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές το οποίο του στέρησε τη ζωή.

Τροχαίο στην Βάρκιζα: Μάχη για την ζωή της δίνει η 14χρονη!

Σε κρίσιμη κατάσταση η ζωή μιας κοπέλας μόλις 14 ετών, η οποία τραυματίστηκε στο τροχαίο στην Βάρκιζα. Είναι διασωληνωμένη σε νοσοκομείο.

Η κοπέλα προσπάθησε με μια φίλη της να διασχίσει τον δρόμο και παρασύρθηκε από μία μηχανή. Το άτυχο κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας, όπου διασωληνώθηκε, καθώς έφερε χτυπήματα στο κεφάλι.

Από εκεί, κρίθηκε λίγο αργότερα αναγκαία η μεταφορά του στο Νοσοκομείο Παίδων, Αγία Σοφία.

Το άλλο κοριτσάκι ευτυχώς δεν έχει κάποιον σοβαρό τραυματισμό. Ο άνδρας που επέβαινε στην μηχανή είναι πολυτραυματίας, ωστόσο με βάση τα μέχρι στιγμής στοιχεία η ζωή του δεν κινδυνεύει. Η γυναίκα που επέβαινε στην μηχανή του έχει τραυματιστεί ελαφρά.

Βάρκιζα: Tροχαίο ατύχημα με τρεις τραυματίες!

Τρεις τραυματίες είναι ο απολογισμός του τροχαίου ατυχήματος που έγινε πριν από λίγη ώρα στη Βάρκιζα, στο ύψος του Ribas.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες όλα έγιναν όταν μοτοσυκλέτα με δύο επιβαίνοντες παρέσυρε πεζό που επιχείρησε να διασχίσει το δρόμο.

Λέσβος: Ένας νεκρός και 2 τραυματίες από τροχαίο!

Δεύτερη τραγωδία σε τέσσερις μέρες στην άσφαλτο της Λέσβου. Εχθές, Τετάρτη βράδυ, το σκουτεράκι που οδηγούσε ένας 40χρονος συγκρούστηκε με μηχανή μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε 29χρονος, με συνεπιβάτη τον 30χρονο φίλο του.

Το αποτέλεσμα ήταν ο οδηγός του σκούτερ να αφήσει την τελευταία του πνοή στο οδόστρωμα, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των διασωστών του ΕΚΑΒ να τον κρατήσουν στη ζωή.

Τα δύο άλλα εμπλεκόμενα άτομα τραυματίστηκαν, ο ένας ελαφρά, ο άλλος βαρύτερα, και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Μυτιλήνης όπου παραμένουν μέχρι αυτή τη στιγμή.

Να σημειωθεί ότι τα χαράματα της Κυριακής σε σύγκρουση δυο δικύκλων στην Παναγιούδα, τέσσερα χιλιόμετρα βόρεια της Μυτιλήνης, σκοτώθηκαν τρεις νέοι άνθρωποι.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share