Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021

Ανείπωτη τραγωδία στην Σαντορίνη: Νεκρή 14χρονη μετά από πάρτι!

Σοκ!

30 Μαΐου 2019 14:47
Ανείπωτη τραγωδία στην Σαντορίνη: Νεκρή 14χρονη μετά από πάρτι!

Σαντορίνη: Πληροφορίες λένε ότι το κορίτσι έφυγε από παιδικό-εφηβικό πάρτι και στη συνέχεια οι συνοδοί της, ειδοποίησαν το νοσοκομείο, επειδή έχασε τις αισθήσεις της.

Η 14χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Έγινε ιατροδικαστική εξέταση ωστόσο δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση…

Ανείπωτη τραγωδία στην Σαντορίνη: Νεκρή 14χρονη μετά από πάρτι!

Πηγή: santonews

Είδηση σοκ: Πέθανε ο Νικόλαος Χαρκιολάκης!

Θλίψη έχει ξεσπάσει, μετά την είδηση ότι πέθανε ο Νικόλαος Χαρκιολάκης!

Ο επίτιμος διευθυντής Αναστήλωσης Νεότερων και Σύγχρονων Μνημείων του υπουργείου Πολιτισμού έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το πρωί της Πέμπτης!

Τα συλλυπητήριά του, για την αιφνίδια απώλεια εκφράζει το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

«Ο Νίκος Χαρκιολάκης, με σημαντική διαδρομή στο ΥΠΠΟ και στα θέματα αναστηλώσεων, γεννήθηκε στην Αθήνα.

Σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Ε.Μ.Π. και απέκτησε το δίπλωμα του Αρχιτέκτονα Μηχανικού το 1973.

Από το 1977 έως το 2000 υπηρέτησε στην Διεύθυνση Αναστήλωσης Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Μνημείων (ΔΑΒΜΜ) του Υπουργείου Πολιτισμού και από το 2000 έως το 2006 ως Προϊστάμενος του Τμήματος Μελετών Βυζαντινών Μνημείων της Διεύθυνσης.

Από τον Ιούλιο του 2006 έως τον Νοέμβριο του 2011 υπηρέτησε ως Διευθυντής Αναστήλωσης των Νεωτέρων και Σύγχρονων Μνημείων (ΔΑΝΣΜ) του ΥΠΠΟ. Μετά την αποχώρησή του, λόγω συνταξιοδότησης, από το Δημόσιο, του απονεμήθηκε ο τίτλος του Επίτιμου Διευθυντή της Διεύθυνσης. Έχετε διαβάσει και αυτό; Παγκόσμιο πένθος!

Έχει δημοσιεύσει 30 και πλέον επιστημονικές μελέτες και άρθρα σχετικά με βυζαντινά και μεταβυζαντινά μνημεία του Αγίου Όρους, της Κρήτης, των Κυκλάδων, της Πελοποννήσου, της Αττικής, των νησιών του Αιγαίου και της Ηπείρου ως και τα βιβλία «Παράδοση και εξέλιξη στην Αρχιτεκτονική της Ι. Μονής Σταυρονικήτα Αγίου Όρους» το 1999, «Αποκατάσταση Μνημείων – Αναβίωση Ιστορικών Κτηρίων στην Αττική – Γ» το 2006 και «Αποκατάσταση Μνημείων – Αναβίωση Ιστορικών Κτηρίων στην Πελοπόννησο – Α» το 2008. Ήταν μέλος του Τ.Ε.Ε., του Σ.Α.Δ.Α.Σ. – Π.Ε.Α., του Διεθνούς Συμβουλίου Μνημείων και Τοποθεσιών (ICOMOS) και συνεργαζόμενο μέλος της Διεθνούς Επιστημονικής Επιτροπής του ICOMOS για την Ανάλυση, τη Συντήρηση και τη Δομική Αποκατάσταση των μνημείων της Αρχιτεκτονικής Κληρονομιάς (ISCARSAH) και της Διεθνούς Επιστημονικής Επιτροπής του ICOMOS για την Συντήρηση των Τοιχογραφιών. Ήταν επίσης μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εν Αθήναις Αρχαιολογικής Εταιρείας και της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, και Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιδιοκτητών Διατηρητέων Κτηρίων και Μνημείων.

Ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος και συνάδελφος, και έτσι θα παραμείνει στις καρδιές όλων μας.

Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στους οικείους του».

 

Ροή ειδήσεων

Share