Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Tροχαίο στην Κόρινθο: Έξι κρατούμενοι και επτά αστυνομικοί τραυματίστηκαν!

Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της πόλης!

29 Μαΐου 2019 12:53
Tροχαίο στην Κόρινθο:  Έξι κρατούμενοι και επτά αστυνομικοί τραυματίστηκαν!

Συνολικά δεκατρείς τραυματίες είχε ως αποτέλεσμα το τροχαίο που έγινε σήμερα στην Κόρινθο, κατά τη διάρκεια ατυχήματος στον δρόμο προς την Τρίπολη και συγκεκριμένα στην είσοδο προς την Αρχαία Πόλη, όταν κλούβα της Αστυνομίας γεμάτη με κρατούμενους τούμπαρε, για άγνωστες μέχρι στιγμής αιτίες.

Οι επτά από τους τραυματίες αυτούς είναι αστυνομικοί και οι έξι κρατούμενοι. Όλοι τους μεταφέρθηκαν για πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο της πόλης, ενώ στο ΑΤ Κορίνθου θα φυλάσσονται προσωρινά και οι υπόλοιποι κρατούμενοι, που δεν τραυματίστηκαν, μέχρι να αποφασιστεί πού και πότε θα μεταφερθούν οριστικά.

Ο τόπος του ατυχήματος, που παραμένει κλειστός.

Ανατροπή κλούβας με κρατούμενους στην Εθνική Οδό! (photos)

Η κλούβα της αστυνομίας ανατράπηκε στη διασταύρωση, στην είσοδο προς Αρχαία Κόρινθο. Οι τραυματισμένοι κρατούμενοι και αστυνομικοί διακομίζονται με ασθενοφόρα σε νοσοκομείο.

Οι κρατούμενοι μεταφέρονταν με την κλούβα στις φυλακές της Τρίπολης. Οι πρώτες εικόνες από το σημείο του τροχαίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κρατούμενοι μεταφέρονταν στις φυλακές της Τρίπολης. Στο σημείο έχει σπεύσει ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τραυματίστηκαν τρεις αστυνομικοί και 4 κρατούμενοι, που μεταφέρονται στο νοσοκομείο Κορίνθου.

Στις φωτογραφίες του korinthostv, φαίνεται η κλούβα της αστυνομίας που ανατράπηκε.

Οι πρώτες εικόνες από το σημείο

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share