Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Χερσόνησος: Συνελήφθη τουρίστας - επιδειξίας

Δείτε τι συνέβη!

29 Μαΐου 2019 11:39
Χερσόνησος: Συνελήφθη τουρίστας - επιδειξίας

Ποινή επτά μηνών με αναστολή για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές δικαστήριο Ηρακλείου σε έναν 49χρονο Ρώσο τουρίστα που τα «έτσουξε» για τα καλά και έκανε… στριπτίζ μπροστά σε εκατοντάδες περαστικούς και θαμώνες νυχτερινών κέντρων της Χερσονήσου στην Κρήτη!

Αρχικά, ο Ρώσος κυκλοφορούσε στον δρόμο κάνοντας «οχτάρια» και τραγουδώντας δυνατά, ενώ ταυτόχρονα γελούσε και ενοχλούσε τις κοπέλες που έτυχε να περνούν από δίπλα του. Κάποια στιγμή, όμως, άρχισε να βγάζει ένα– ένα τα ρούχα του, ώσπου έμεινε όπως τον… γέννησε η μαμά του και συνέχισε να περπατάει επιδεικνύοντας τα γεννητικά του όργανα σε όσους τον παρατηρούσαν.

Κάποιοι ειδοποίησαν το τοπικό αστυνομικό τμήμα, άνδρες του οποίου εντόπισαν τον αλλοδαπό με αδαμιαία -πλέον- περιβολή, τον έχωσαν σε ένα περιπολικό και, όταν ξεμέθυσε τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, ο οποίος του άσκησε δίωξη και τον παρέπεμψε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία.

Στο δικαστήριο, ο 49χρονος επιδειξίας ζήτησε συγνώμη και δικαιολογήθηκε ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και δεν ήξερε τι έκανε, ωστόσο δεν απέφυγε την «καμπάνα».

Κρήτη: Συνελήφθη άντρας με 50 κιλά χασίς στο λιμάνι!

Στα δίχτυα του Λιμενικού έπεσε ένας 35χρονος, ο οποίος μετέφερε 50 κιλά χασίς με το πλοίο της γραμμής, στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, πρόκειται για μια καλά οργανωμένη επιχείρηση του Τμήματος Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου που παρακολουθούσαν τις κινήσεις του υπόπτου, ο οποίος έφτασε με πλοίο της γραμμής το πρωί στο Ηράκλειο μεταφέροντας ένα φορτίο μαμούθ κρυμμένο σε αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες το φορτίο ξεπερνά τα 50 κιλά ενώ αργά το μεσημέρι ολοκληρώθηκαν οι έρευνες σε σπίτια και αποθήκες σε χωριό του Ηρακλείου απ’ όπου κατάγεται ο 35χρονος που έχει συλληφθεί

Επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται από το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος εντός της ημέρας.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share