Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Τραγωδία στην Αμαλιάδα: Νεκρός 15χρονος ποδηλάτης σε τροχαίο δυστύχημα!

Παρασύρθηκε στο σκοτάδι από ΙΧ!

29 Μαΐου 2019 09:13
Τραγωδία στην Αμαλιάδα: Νεκρός 15χρονος ποδηλάτης σε τροχαίο δυστύχημα!

Σοκ έχει προκαλέσει στην Αμαλιάδα το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης, και στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας 15χρονος ποδηλάτης.

Ο νεαρός φέρεται ότι βρισκόταν σε σημείο όπου ο φωτισμός του δρόμου ήταν ανεπαρκής, με συνέπεια να μην τον αντιληφθεί ο οδηγός ενός ΙΧ αυτοκινήτου.

Το όχημα, παρέσυρε τον άτυχο 15χρονο ποδηλάτη και τον τραυμάτισε πολύ σοβαρά.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, κατά τις ίδιες πηγές, ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και στο σημείο έσπευσε σύντομα ασθενοφόρο, με το οποίο το ανήλικο παιδί διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμαλιάδας.

Τα τραύματα που υπέστη κατά το τροχαίο δυστύχημα, ωστόσο, ήταν πολύ σοβαρά και παρά τις προσπάθειες των γιατρών ο 15χρονος δεν επανήλθε και άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με το ilialive, η μητέρα του 15χρονου εργάζεται ως νοσηλεύτρια στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας και όταν έφθασαν μαζί με τον σύζυγό της στο νοσοκομείο, και πληροφορήθηκαν τη «μαύρη» είδηση, κατέρρευσαν.



Κρήτη: Στην εντατική 19χρονος μετά την σύγκρουση με μηχανάκια!

Στην εντατική μονάδα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, νοσηλεύεται από αργά το απόγευμα της Δευτέρας και ο 19χρονος τραυματίας του σοβαρού τροχαίου το απόγευμα της Κυριακής, στις 3 Βαγιές. Ο νεαρός αν και νοσηλευόταν στο Γενική Χειρουργική, τελικά οι γιατροί αποφάσισαν να τον μεταφέρουν για περαιτέρω νοσηλεία και καλύτερη αντιμετώπιση των τραυμάτων του, στην ΜΕΘ του νοσοκομείου.
Να θυμίσουμε ότι ο 19χρονος είναι ο ένας εκ των τριών τραυματιών που ενεπλάκησαν στο σοβαρό τροχαίο το απόγευμα της Κυριακής, όταν δίκυκλα συγκρούστηκαν μεταξύ τους στην περιοχή 3 Βαγιές του Ηρακλείου. Στο σημείο έφθασε άμεσα το ΕΚΑΒ ενώ υπήρξε αναστάτωση στην περιοχή με δεδομένο ότι το ατύχημα συνέβη σε κατοικημένη περιοχή.

Σύμφωνα με τον υποδιοικητή του νοσοκομείου κ. Γιάννη Φανιουργιάκη, η κατάσταση είναι ίδια αναφορικά με τους δύο ανήλικους τραυματίες!
«Ο 15χρονος που υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση νοσηλεύεται και εκείνος την εντατική του νοσοκομείου. Η κατάσταση του εξελίσσεται ομαλά με στοιχεία βελτίωσης. Ενώ για τον 14χρονο που και εκείνος χειρουργήθηκε, παραμένει στην παιδοχειρουργική κλινική. Η μετεγχειρητική του εικόνα δείχνει ομαλή εξέλιξη της κατάστασης του».

Κρίσιμες ώρες για τον ποδηλάτη

Αναφορικά με το περιστατικό με τον 18χρονο ποδηλάτη που υπέστη ανακοπή την ώρα που έκανε ποδήλατο, επί της παραλιακής λεωφόρου, στο ύψος του Παγκρητίου Σταδίου, νοσηλεύεται στη ΜΕΘ , διασωληνωμένος και σε καταστολή.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share