Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Νεοχώρι: Συνελήφθη 77χρονος για το θανατηφόρο τροχαίο με τον φαντάρο!

Ο φαντάρος έχασε τη ζωή του το πρωί της Κυριακής (26/05)...

28 Μαΐου 2019 20:33
Νεοχώρι: Συνελήφθη 77χρονος για το θανατηφόρο τροχαίο με τον φαντάρο!

Ένας 77χρονος άνδρας συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές για το τροχαίο, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 19χρονος φαντάρος, το πρωί της Κυριακής.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ηλικιωμένος συγκρούστηκε με τη μηχανή που οδηγούσε ο νεαρός φαντάρος, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να καταλήξει μέσα σε αρδευτικό κανάλι, βρίσκοντας τραγικό θάνατο.

Ο 77χρονος συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ενώ το ΑΤ Αιτωλικού συνεχίζει την προανάκριση για τη διακρίβωση των αιτιών και των συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος.

Σημειώνεται πως ο άτυχος 19χρονος είχε πάρει άδεια προκειμένου να μεταβεί στον τόπο καταγωγής του, στο Νεοχώρι Μεσολογγίου, και να ψηφίσει.

Τρίκαλα: Ώρες αγωνίας για 16χρονο που τραυματίστηκε σε τροχαίο!

Ένα 16χρονο παιδί τραυματίστηκε αρκετά βαριά με μηχανάκι στα Μεγάλα Καλύβια στα Τρίκαλα, το απόγευμα του Σαββάτου.

Συναγερμός έχει σημάνει στα έκτακτα του Νοσοκομείου Τρικάλων, καθώς το παιδί διασωληνώθηκε λόγω της πολύ βαριάς κατάστασης και είναι έτοιμο να διακομιστεί μάλλον στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και άλλα τραύματα.

Τα αίτια του ατυχήματος δεν έχουν γίνει γνωστά.

Κρήτη: Στην εντατική 19χρονος μετά την σύγκρουση με μηχανάκια!

Στην εντατική μονάδα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, νοσηλεύεται από αργά το απόγευμα της Δευτέρας και ο 19χρονος τραυματίας του σοβαρού τροχαίου το απόγευμα της Κυριακής, στις 3 Βαγιές.

Ο νεαρός αν και νοσηλευόταν στο Γενική Χειρουργική, τελικά οι γιατροί αποφάσισαν να τον μεταφέρουν για περαιτέρω νοσηλεία και καλύτερη αντιμετώπιση των τραυμάτων του, στην ΜΕΘ του νοσοκομείου.

Να θυμίσουμε ότι ο 19χρονος είναι ο ένας εκ των τριών τραυματιών που ενεπλάκησαν στο σοβαρό τροχαίο το απόγευμα της Κυριακής, όταν δίκυκλα συγκρούστηκαν μεταξύ τους στην περιοχή 3 Βαγιές του Ηρακλείου. Στο σημείο έφθασε άμεσα το ΕΚΑΒ ενώ υπήρξε αναστάτωση στην περιοχή με δεδομένο ότι το ατύχημα συνέβη σε κατοικημένη περιοχή.

Σύμφωνα με τον υποδιοικητή του νοσοκομείου κ. Γιάννη Φανιουργιάκη, η κατάσταση είναι ίδια αναφορικά με τους δύο ανήλικους τραυματίες!

«Ο 15χρονος που υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση νοσηλεύεται και εκείνος την εντατική του νοσοκομείου. Η κατάσταση του εξελίσσεται ομαλά με στοιχεία βελτίωσης. Ενώ για τον 14χρονο που και εκείνος χειρουργήθηκε, παραμένει στην παιδοχειρουργική κλινική. Η μετεγχειρητική του εικόνα δείχνει ομαλή εξέλιξη της κατάστασης του».

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Συναγερμός στη Λαμία: Φαντάρος πήδηξε στο κενό!

Βόλος: Φαντάρος δεν προλάβαινε το λεωφορείο και πήρε τηλέφωνο για… βόμβα!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο στο  Athensmagazine.gr

 
 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share