Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αιτωλοακαρνανία: Σύλληψη ηλικιωμένου για το θάνατο του 19χρονου φαντάρου!

Σε τροχαίο το πρωί της Κυριακής.

28 Μαΐου 2019 13:20
Αιτωλοακαρνανία: Σύλληψη ηλικιωμένου για το θάνατο του 19χρονου φαντάρου!

Οι αστυνομικές αρχές στο Μεσολόγγι προχώρησαν στη σύλληψη ενός 77χρονου για τον θάνατο του 19χρονου φαντάρου, που σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Νεοχώρι Αιτωλοακαρνανίας.

Σύμφωνα με το sinidisi.gr, ο 19χρονος είχε πάρει άδεια για να πάει να ψηφίσει στην ιδιαίτερη πατρίδα του και το πρωί της Κυριακής των εκλογών, ενώ οδηγούσε μοτοποδήλατο, χτυπήθηκε από το αυτοκίνητο του ηλικιωμένου άνδρα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ειδικότερα, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, όπως προκύπτει από την έρευνα της αστυνομίας, με αποτέλεσμα να χτυπήσει τον 19χρονο, που βρισκόταν πάνω στο δίκυκλό του. Το αποτέλεσμα ήταν ο νεαρός φαντάρος να καταλήξει σε ένα αυλάκι, όπου και έχασε την ζωή του.

Η Πυροσβεστική έφτασε στο σημείο του τροχαίου στις 09:30 το πρωί της Κυριακής, προκειμένου να ανασύρει τον 19χρονο από το χαντάκι, ωστόσο ήταν ήδη αργά καθώς ο νεαρός οπλίτης ανασύρθηκε τελικά νεκρός.

Ο 19χρονος διακομίσθηκε αρχικά Νοσοκομείο Μεσολογγίου και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο για νεκροψία – νεκροτομή.

Ο 77χρονος οδηγός του αυτοκινήτου εντοπίστηκε τελικά από τις αρχές και συνελήφθη. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

Τραγωδία στο Μεσολογγι: Νεκρός 19χρονος σε τροχαίο!

Νεκρός ανασύρθηκε το πρωί της Κυριακής ένας 19χρονος από τη Γουριά Μεσολογγίου, ο οποίος βρέθηκε μέσα σε αρδευτικό κανάλι στην περιοχή του Νεοχωρίου.

Ο νεαρός υπηρετούσε τη θητεία του στον στρατό, ενώ την ώρα που συνέβη το τραγικό περιστατικό οδηγούσε μηχανάκι.

Η επιχείρηση ανάσυρσής του ξεκίνησε περίπου στις 09.30 όταν ενημερώθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Μεσολογγίου.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share