Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σοβαρά επεισόδια στις φυλακές Δομοκού!

Ένας 29χρονος είναι τραυματισμένος!

27 Μαΐου 2019 13:11
Σοβαρά επεισόδια στις φυλακές Δομοκού!

Στις φυλακές του Δομοκού σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια και υπήρξε τραυματίας!

Σοβαρό επεισόδιο με άγριο ξυλοδαρμό ενός 29χρονου Αλγερινού κρατουμένου σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στις φυλακές Δομοκού.

Δύο Αλβανοί κρατούμενοι φέρονται να ξυλοφόρτωσαν έναν συγκρατούμενό τους, καταφέρνοντάς του πολλαπλά χτυπήματα στο σώμα και στο κεφάλι.

Σωφρονιστικοί υπάλληλοι κατόρθωσαν να σταματήσουν τον ξυλοδαρμό και ειδοποίησαν ασθενοφόρο για τη μεταφορά του 29χρονου στο Κέντρο Υγείας Δομοκού.

Από εκεί επίσης με ασθενοφόρο διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Πηγή: lamiareport

Βραζιλία: Τουλάχιστον 15 νεκροί από εξέγερση κρατουμένων!

Δεκαπέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν χθες Κυριακή σε επεισόδια μεταξύ εγκλείστων σε φυλακή στην Αμαζόνας (βόρεια), ανακοίνωσε η διεύθυνση των σωφρονιστικών καταστημάτων της Πολιτείας αυτής της Βραζιλίας.

Η σύγκρουση ξέσπασε το πρωί [τοπική ώρα], κατά τη διάρκεια των ωρών του επσκεπτηρίου, σε δύο κτίρια του συμπλέγματος της φυλακής Ανίζιου Ζομπίμ (Κόμπαζ), 28 χιλιόμετρα από την Μανάους, πρωτεύουσα της Αμαζόνας, κατά την ίδια πηγή.

Η ίδια φυλακή είχε μετατραπεί σε θέατρο, τον Ιανουάριο του 2017, μιας εξέγερσης κρατουμένων που διήρκσε είκοσι ώρες και είχε αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον 56 άνθρωποι. Επρόκειτο για «συμπλοκή μεταξύ εγκλείστων», δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ένας εκπρόσωπος του συστήματος σωφρονιστικών καταστημάτων της Πολιτείας, ο συνταγματάρχης Βινίσιους Αλμέιντα.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ληστεία στα ΕΛΤΑ Ζωγράφου : Aνθρωποκυνηγητό από την αστυνομία!

Συναγερμός στη Καβάλα: Αλλοδαπός πυροβόλησε κι επιτέθηκε με σπαθί σε άντρα!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις και νέα για την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share