Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Σοκ στο Βόλο: 18χρονος πήδηξε από γέφυρα στο κενό!

Για άγνωστο λόγο!

26 Μαΐου 2019 11:53
Σοκ στο Βόλο: 18χρονος πήδηξε από γέφυρα στο κενό!

Χθες αργά το βράδυ, ένας νεαρός κάτοικος της Μακρυρράχης, χωριού του Πηλίου, που πήδηξε από γέφυρα σε μία χαράδρα και ανασύρθηκε από άνδρες της Πυροσβεστικής σχεδόν τα ξημερώματα.

Μεταφέρθηκε με κατάγματα σε διάφορα σημεία του σώματός του, στο Νοσοκομείο του Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 18χρονος πήρε την απόφαση, για άγνωστο λόγο, ενημερώνοντας σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες συγγενή του, να πηδήξει από γέφυρα προς την περιοχή του Ανηλίου.

Ο συγγενής ενημέρωσε άμεσα τις αρμόδιες υπηρεσίες, αλλά όπως διαπιστώθηκε, ο νεαρός, πήδηξε μετά τις 11 το βράδυ από τη γέφυρα, σε χαράδρα, από ύψος περίπου δέκα μέτρων.


Στο σημείο έσπευσαν υπάλληλοι του ΕΚΑΒ, της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής. Μάλιστα οι άνδρες της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, (με τρία οχήματα), αναγκάστηκαν να διανύσουν μια μεγάλη διαδρομή από τον Βόλο, σε όσο το δυνατόν συντομότερο χρονικό διάστημα.

Τραγωδία στην Κόρινθο: Κοντά στα 50 η γυναίκα που έπεσε από την γέφυρα!

Το Λιμενικό Σώμα αναφέρει οτι η άτυχη γυναίκα που έπεσε απο τον Ισθμό της Κορίνθου ,έχει καστανά μαλλιά, είναι ύψους περίπου 1,63 μ., ηλικίας 45-50 ετών ενώ έφερε μαύρο κολάν, μαύρη κοντομάνικη μπλούζα με γκρι ζακέτα και δεν έφερε υποδήματα.

Ο θάνατός της ήταν ακαριαίος. Η σορός της ανασύρθηκε από τη θάλασσα και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου.

Τραγωδία στην Κόρινθο: Γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο μετά από "βουτιά" στον Ισθμό!

Τραγικό θάνατο βρήκε μια γυναίκα, αγνώστων στοιχείων, ηλικίας περίπου 35 ετών όταν έπεσε στη Διώρυγα της Κορίνθου σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με το korinthostv.gr, η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο της. Προανάκριση κάνει το Β’ Λιμενικό Τμήμα Ίσθμιας του Λιμεναρχείου Κορίνθου.

Προανάκριση κάνει το Β’ Λιμενικό Τμήμα Ίσθμιας του Λιμεναρχείου Κορίνθου.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share