Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Χανιά: Γυναίκα βούτηξε στο κενό από ύψος 12 μέτρων!

Προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της!

23 Μαΐου 2019 19:40
Χανιά: Γυναίκα βούτηξε στο κενό από ύψος 12 μέτρων!

Μία 65χρονη γυναίκα στα Χανιά προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της σήμερα το μεσημέρι.

Η 65χρονη, έπεσε από 12 μέτρα ύψος, από σπίτι στην περιοχή των Παχιανών, στην προσπάθεια της να τερματίσει τη ζωή της.

Η γυναίκα μετά την πτώση τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με την κατάσταση της να χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Τραγωδία στο Μοσχάτο: "Είχα κερδίσει την εμπιστοσύνη της, είχαμε σχέση" υποστήριξε ο 43χρονος!

"Είχα κερδίσει την εμπιστοσύνη της, είχαμε σχέση" υποστήριξε ο 43χρονος! Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην αυτοκτονία της 14χρονης που έπεσε στις γραμμές του τρένου στο Μοσχάτο!

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία με την υπόθεση αυτοκτονίας της 14χρονης στο Μοσχάτο, καθώς διατηρούσε σχέση με 43χρονο!

Τι ισχυρίζεται ο ίδιος;

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις γύρω από την αυτοκτονία (όπως όλα δείχνουν) μιας 14χρονης, η οποία το μεσημέρι της Πέμπτης, έπεσε στις γραμμές του Ηλεκτρικού στο σταθμού του Μοσχάτο.

Η αστυνομία ερευνά τα αίτια της τραγωδίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 14χρονη διατηρούσε σχέση με έναν αρκετά μεγαλύτερό της άνδρα, ιδιοκτήτη ψιλικατζίδικου στην ευρύτερη περιοχή όπου διέμενε.

«Είχα ερωτική σχέση με την κοπέλα. Ήταν με τη θέλησή της. Είχα κερδίσει την εμπιστοσύνη της», φέρεται να υποστήριξε χθες σύμφωνα με πληροφορίες του ο ιδιοκτήτης καταστήματος μίνι μάρκετ.

Η κόρη του 43χρονου ήταν συμμαθήτρια με την 14χρονη
Το συγκλονιστικό της υπόθεσης είναι πως η κόρη του συγκεκριμένου άνδρα φέρεται να ήταν συμμαθήτρια με την 14χρονη.

Οι γονείς είχαν καταλάβει και πως κάτι συμβαίνει με τον συγκεκριμένο άνδρα. Ετσι ο πατριός της πήγε στο ψιλικατζίδικο που διατηρεί ο 43χρονος όπου εκεί τους βρήκαν να ερωτοτροπούν.

Τους έπιασε επ' αυτοφώρω ο πατριός της
Οπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο πατριός της κοπέλας τους έπιασε επ’ αυτοφώρω και προκλήθηκε επεισόδιο. Κατά ορισμένες μάλιστα πληροφορίες, ο πατριός της κοπέλας χειροδίκησε κατά του άνδρα που διατηρούσε σχέση με την 14χρονη.

Η καταγγελία για αποπλάνηση ανηλίκου
Η μητέρα του κοριτσιού και ο πατριός της χθες κατήγγειλαν την υπόθεση στο τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας.

Κατόπιν αυτού, σήμερα ο άνδρας επρόκειτο να οδηγηθεί στο αυτόφωρο, κατηγορούμενος για αποπλάνηση ανηλίκου, γεγονός που εκτιμάται ότι ενέτεινε την ψυχολογική πίεση στην κοπέλα.

Το σημείωμα που βρέθηκε επάνω της
Η 14χρονη φαίνεται ότι επηρεάστηκε έντονα από την κατάσταση και σε μια στιγμή ιδιαίτερης φόρτισης, αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της. Μάλιστα, επάνω της βρέθηκε σημείωμα, το οποίο αναφέρεται «στη μεγάλη της αγάπη, τον Δ.».

Σε σοκ οι γονείς του κοριτσιού στον «Ευαγγελισμό»
Για τον απεγκλωβισμό της σορού της 14χρονης, επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με οχήματα, ενώ οι γονείς του κοριτσιού, βρίσκονται στον «Ευαγγελισμό» σε κατάσταση σοκ.

Σύμφωνα με όσα είπαν αυτόπτες μάρτυρες σε αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο, η κοπέλα περίμενε με τον υπόλοιπο κόσμο το τρένο στον σταθμό και ξαφνικά έπεσε στις γραμμές. Κανείς δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Οπως είπαν, είδαν την κοπέλα να ασχολείται αρκετά με το κινητό της. Μετά από λίγη ώρα, ένας νεαρός που ήταν φίλος της, έτρεξε προς το σημείο, ζήτησε να μιλήσει με τις Αρχές, πλησίασε τους αστυνομικούς και τους ανέφερε: «Τι έγινε; Η κοπέλα μου έστειλε μήνυμα ότι θα αυτοκτονήσει».

Πηγή: iefimerida.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share