Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Χανιά: Tροχαίο ατύχημα,στο νοσοκομείο ο οδηγός!

Άγνωστα τα αίτια!

23 Μαΐου 2019 18:29
Χανιά: Tροχαίο ατύχημα,στο νοσοκομείο ο οδηγός!

Ένα αγροτικό αυτοκίνητο συγκρούστηκε με ένα μηχανάκι, στη συμβολή των οδών Παπαναστασίου και Μουντάκη στα Χανιά.

Ο οδηγός της μηχανής τραυματίστηκε, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι είχε τις αισθήσεις του.

Ροδόπη: Ένας νεκρός από σφοδρό τροχαίο στην Εγνατία Οδό!

Τραγική είδηση έγινε γνωστή πριν από λίγο! Ένας νεκρός από σφοδρό τροχαίο στην Εγνατία Οδό στην Ροδόπη!

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, το τροχαίο σημειώθηκε στο 572ο χλμ. της Εγνατίας Οδού, στην περιοχή της Κομοτηνής.

Στο σημείο έσπευσαν πέντε πυροσβέστες με ένα όχημα, οι οποίοι ανέσυραν νεκρό ένα άτομο από Ι.Χ. το οποίο ενεπλάκη στο τροχαίο.

Δείτε την ενημέρωση της Πυροσβεστικής:

Νεκρό άτομο #ανασύρθηκε από Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο, έπειτα από τροχαίο, στο 572ο χλμ της Εγνατίας Οδού, στην περιοχή της Κομοτηνής. Επιχείρησαν 5 πυροσβέστες με 1 όχημα.

Συνελήφθη ο οδηγός που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο με βυτιοφόρο στο Κορωπί!

Συνελήφθη ο οδηγός που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο με βυτιοφόρο στο Κορωπί!

Στην ταυτοποίηση και ακολούθως στη σύλληψη του οδηγού που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα με το βυτιοφόρο στο Κορωπί την περασμένη Παρασκευή, προχώρησε η αστυνομία, αξιοποιώντας τα στοιχεία που συγκέντρωσε από διάφορες πηγές.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο άνδρας που προκάλεσε το τροχαίο με τους δύο νεκρούς και τον έναν τραυματία, είναι Έλληνας, 50 ετών, με ολλανδικό διαβατήριο και εργάζεται σε εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων.

Όπως έγινε γνωστό από την ανάκριση που έγινε στο τμήμα, ο 50χρονος αρχικά δεν παραδεχόταν την εμπλοκή του. Στη συνέχεια όμως ομολόγησε.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να είχε κάνει διαδοχικές αντικανομικές προσπεράσεις σε τουλάχιστον 4-5 αυτοκίνητα. Όταν προκάλεσε το τροχαίο, επέστρεψε στο σημείο και ρωτούσε άτομα που είχαν συγκεντρωθεί εκεί, αν είχαν δει τι είχε συμβεί. Έλεγε δε, πως ήταν πιο πίσω και δεν είχε διακρίνει το συμβάν.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share